Την επιθυμία να διατηρήσει το νούμερο «1» πάνω στο μονοθεσίο του και την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull τόνισε πως στο εναρκτήριο γκραν πρι της Αυστραλίας όλες οι ομάδες ξεκινάνε από το μηδέν, προσπαθώντας να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους.

Ωστόσο, ο τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε πως δεν μπορεί να ξέρει την κατάσταση που βρίσκονται οι υπόλοιπες ομάδες, κάτι για το οποίο θα μπορούν να σχηματίσουν άποψη μετά τις κατατακτήριες της Μελβούρνης.

«Είναι γεγονός ότι έχουμε κερδίσει τους τελευταίους τρεις τίτλους και όχι εύκολα. Η επιτυχία που έχει γνωρίσει όλη η ομάδα ανήκει στο παρελθόν. Τώρα θα ξεκινήσουμε, προσπαθώντας να αποκτήσουμε προβάδισμα έναντι των άλλων ομάδων. Όλοι ξεκινάμε πάλι από την αρχή και υπό τις ίδιες συνθήκες. Μου αρέσει αυτό το σπορ και οι προκλήσεις του», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Θέλω ο Παγκόσμιος τίτλος να μείνε στα χέρια μου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συμμετέχω στο πρωτάθλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ποινές σε Πιάστρι, Γκασλί και Κολαπίντο μετά το Grand Prix του Μεξικού

Χάμιλτον κατά Λεκλέρ: «Έχει θέμα κακής νοοτροπίας-Είναι "ή θα κερδίσω εγώ ή δεν θα κερδίσει κανείς μας"»

Τα δάκρυα του νέου βασιλιά της Formula 1: Ο Αντονέλι δεν μπορούσε να μιλήσει στο team radio από τους λυγμούς!

Ξεπέρασε «ιερά τέρατα» της Formula 1: Ο Αντονέλι έγινε ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής!

Η «χρυσή βίβλος» των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1: Πρώτος τίτλος για το παιδί-θαύμα Κίμι Αντονέλι!

Παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1 ο Αντονέλι!

Κόκκινη σημαία μετά το σοβαρό ατύχημα του Μπότας: Έσπασε ο εμπρός αριστερός τροχός στη μεγάλη ευθεία!

Έξαλλος ο Χάμιλτον για την ποινή «χάδι» στον Λεκλέρ: «Οι αγωνοδίκες τού δίνουν τη νίκη»!

Χαμός στην εκκίνηση του GP Μεξικού: Ο Λεκλέρ χτύπησε τον Χάμιλτον και έκοψε δρόμο από το γρασίδι!

Ο Λόσον ακυρώθηκε από τα δοκιμαστικά για το Grand Prix του Μεξικού