Η διακοπή της ηλεκτροδότησης, στον Πειραιά, που καθυστέρησε την έναρξη τους παιχνιδιού της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών με την Ουγγαρία, δεν πτόησε τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, επικράτησε με 12-9 στο προτελευταίο της ματς για την προκριματική φάση του World League και παρέμεινε «ζωντανό» στο κυνήγι της πρόκρισης.

Η… ανανεωμένη Εθνική, που είχε στη σύνθεσή της την Άλκηστη Μπενέκου αντί της Μαργαρίτας Πλευρίτου και την Ιωάννα Χυδηριώτη αντί της Ιόλης Μπενέκου, είχε τον πρώτο λόγο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, εκτός του τρίτου οκταλέπτου.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει για την τελευταία αγωνιστική την Ισπανία, το Σάββατο στη Βαρκελώνη. Εφόσον νικήσει θα εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην τελική φάση του World League που θα πραγματοποιηθεί στο Πεκίνο.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 2-4, 3-1, 2-1.

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Αβραμίδου 3, Τσουκαλά 4, Β.Διαμαντοπούλου 1, Μανωλιουδάκη 2, Ε.Πλευρίτου 1, Ασημάκη 1.

Ουγγαρία: (Άντρας Μέρεζ): Τακατς 3, Τσαμπάι 2, Ίλες 2, Μισκόλτζι 1, Μ. Χόρβατ 1.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube