Στο γεγονός ότι φέτος γνωρίζει την ομάδα του αναφέρθηκε ο Κίμι Ραϊκόνεν, τονίζοντας πως αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα από την περσινή σεζόν.

Ο πιλότος της Lotus δήλωσε πως δεν αισθάνεται φαβορί, χαρακτηρισμό που του έχουν δώσει αρκετοί και αυτό γιατί δεν μπορεί να γίνεται λόγος για φαβορί πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

«Πλέον ξέρω την ομάδα και αυτό κάνει πιο εύκολο για να ξεκινήσουμε τη σεζόν. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Είναι μία καινούρια χρονιά και θα δουλέψουμε όσο πιο πολύ γίνεται για να τα πάμε καλά», ήταν τα λόγια του Φινλανδού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για φαβορί πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορούν να πάνε στραβά», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι βαθμολογίες σε πιλότους και κατασκευαστές μετά το Grand Prix του Μονακό

Θριαμβευτής και στο επεισοδιακό Grand Prix του Μονακό ο Αντονέλι, πανηγύρισε την πέμπτη σερί νίκη του!

Φιάσκο στο Μονακό: Δύο πανομοιότυπα ατυχήματα αποκάλυψαν πρόβλημα στην άσφαλτο

Τράκαρε και ο Λεκλέρ και τα έβαλε με τους συνεργάτες του: «Γιατί μπήκα στο pit-stop;» - Κόκκινη σημαία στο Μονακό!

Σοκ και με Νόρις, αποσύρθηκε μετά τον Φερστάπεν στο Grand Prix του Μονακό!

Τεράστιο απρόοπτο με Φερστάπεν: Βγήκε νοκ-άουτ από την εκκίνηση στο Μονακό και φώναζε έξαλλος στους συνεργάτες του!

Αντετοκούνμπο και Αντονέλι παρέα στο Grand Prix του Μονακό (pics)

Πήρε την pole position στις συναρπαστικές κατατακτήριες του Μονακό ο Αντονέλι!

Υπέγραψε διετή επέκταση με τη Ferrari ο Λεκλέρ

Η συγκλονιστική διάσωση του Σουμάχερ: Ο πιλότος αποκαλύπτει για πρώτη φορά όσα έγιναν στο ατύχημα του 2013