Ισχυρός ανεμοστρόβιλος, καταρρακτώδης βροχή και χαλάζι έπληξαν τον απόγευμα την περιοχή του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων. Τα μεγαλύτερα προβλήματα, σημειώνονται στο χωριό Πλατανούσα που βρίσκεται δυτικά του ποταμού Αράχθου, καθώς ο ανεμοστρόβιλος πέταξε τμήματα από τις στέγες των σπιτιών, ενώ ένα ρέμα που υπερχείλισε έγινε αιτία να πλημμυρίσουν πολλά σπίτια.

«Ήταν μια δύσκολη μέρα για την περιοχή» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Δήμαρχος Ιωάννης Σεντελές, «καθώς από νωρίς το πρωί έβρεχε ασταμάτητα σε συνδυασμό με ισχυρούς ανέμους». Πολλά δένδρα ξεριζώθηκαν, ενώ έγινε κατολίσθηση στο δρόμο που οδηγεί στην Άρτα κοντά στο χωρίο Δαφνωτή.

Τα συνεργεία της Περιφέρειας που έσπευσαν για να αποκαταστήσουν τις ζημιές στο οδικό δίκτυο, επιχειρούσαν μέχρι αργά τη νύχτα, λόγω όμως του μεγάλου όγκου των υδάτων από τους χείμαρρους που δημιουργήθηκαν και των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, σταμάτησαν να εργάζονται για λόγους ασφαλείας και αναμένεται να συνεχίσουν την διάνοιξη του δρόμου το πρωί.

Πηγή: www.newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο κατηγορούμενος γιατρός ζητά να ερευνηθεί το κινητό του για τις λέξεις «μέθη» και «Μαζωνάκης»

Δολοφονική επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα: Ενώπιον της ανακρίτριας οι δύο κατηγορούμενοι

«Πρωτόγνωρο το επίπεδο σχέσεων των δύο χωρών»: Live οι δηλώσεις Μάρκο Ρούμπιο - Γιώργου Γεραπετρίτη

Απάτη στον ΕΦΚΑ: «Είμαι αθώος, είναι σκευωρία» - Η μεταγωγή του Καμπούρη και των άλλων συλληφθέντων στην Ευελπίδων

Ταυτοποιήθηκαν οκτώ ανήλικοι για επίθεση σε 13χρονη σε αθλητικές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Τέμπη: Συνεχίζονται οι καταθέσεις των συγγενών των θυμάτων – Υποβολή αιτημάτων προανήγγειλε η Κωνσταντοπούλου

Τουρκία: Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του ο πρόεδρος εταιρείας που ανήκει στον γιο κορυφαίου στελέχους του AKP

Τουρκικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα επιχειρεί να αποκτήσει υπεροχή στο Αιγαίο στις συνομιλίες με τον Ρούμπιο

Έκτακτη πληρωμή του επιδόματος τέκνων: Ποιοι θα πάρουν χρήματα