Κανονικά στη διάθεση του Στιβ Γιατζόγλου τέθηκε ο Κέιντρεν Κλαρκ για το ματς του Αιγάλεω με την Ολύμπια Λάρισας στα πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1. Ο Αμερικανός γκαρντ ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις στο δάχτυλο, αλλά ακολούθησε ελαφρύ πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Το Αιγάλεω θέλει να διατηρήσει το αήττητο της έδρας του, αλλά και να αφήσει πίσω του τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από το Μακεδονικό. Πάντως ο Στιβ Γιατζόγλου θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το σαββατιάτικο ματς.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μανωλάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χατζηδάκης: «Να συνεχίσουμε το καλό μομέντουμ με Ηρακλή»

Γιαννακόπουλος: «Ίχνος ντροπής; Δηλαδή θα προτιμούσατε να μην γίνει καλά ο Λεσόρ και το… πουλάτε στον κόσμο;»

Η απάντηση Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό: «Νομίζουν ότι έκαναν μεγαλοψυχία το αυτονόητο»

Ολυμπιακός σε Παναθηναϊκό: «Μήπως ανάμεσα στις καταγγελίες σας βρίσκατε χρόνο να πείτε ένα ''ευχαριστώ'' για τον Λεσόρ;»

Μια αγκαλιά από τον Ολυμπιακό στη Μαριέττα μέσω Μπαρτζώκα και Φουρνιέ

Το επικό βίντεο του Ηρακλή με τη «Χάιδω» να ξεματιάζει τον άστοχο Σλαφτσάκη!

Αναβολή στην υπόθεση του Δήμου Στασινόπουλου στην ΕΦΙΠΗΔ

Μοτιεγιούνας: «Ο λόγος που επέλεξα τον ΠΑΟΚ - Είναι ευλογία να έχεις τον Καλάθη στην ομάδα σου»

Ο λόγος της νέας καταγγελίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Μπαρτζώκα και η εξήγηση για το -2

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η τέταρτη καταγγελία που μας γνωστοποιήθηκε μέσα σε λίγες μέρες…»