Απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του έχει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του.

Μάλιστα, ο 53χρονος προπονητής μίλησε και για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του απέναντι στη Βέροια, με αποτέλεσμα να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της «βασίλισσας του Βορρά».

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Γιάννης Πετράκης:


Για το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Βέροια:

«Χρειαζόμασταν οπωσδήποτε τον βαθμό στη Βέροια. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές απέναντι σε μία πολύ καλή και φορμαρισμένη ομάδα. Για μας είναι πολύ σημαντικό να έχουμε καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα γιατί διαφορετικά δεν θα έχει κανένα νόημα το αποτέλεσμα που πήραμε. Γι' αυτό δουλεύουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε από τώρα και μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα».

Για τις αλλαγές στην τακτική:


«Όταν επαναλαμβανόμενα δέχεσαι αρκετά τέρματα είναι ένα σημείο έντονου προβληματισμού. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στον τρόπο που σκεφτόμαστε και που αμυνθήκαμε. Παρ' όλο που είχαμε διαφορετική οργάνωση και τρόπο παιχνιδιού, ταυτόχρονα γίναμε και παραγωγικοί, χάνοντας πιο καθαρές ευκαιρίες απ' ότι ο αντίπαλος, που και αυτός είχε φάσεις. Αυτό θέλουμε να το διατηρήσουμε, δουλεύουμε κάθε μέρα γι' αυτό και είναι η αφετηρία γι' αυτό που θέλουμε να κάνουμε».

Για το επερχόμενο ματς με τον Λεβαδειακό:


«Παίζουμε με μία ομάδα που αυτή τη στιγμή η θέση της -αν εξαιρέσουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια- είναι πλασματική. Έχει πάρα πολύ καλό ρόστερ και καλή ποιότητα στο παιχνίδι της. Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, όμως κι εμείς από τη μεριά μας θεωρώ ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Πιστεύω πάρα πολύ στις ικανότητες και την αξία των παικτών που έχω και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ζούσα μέρα-νύχτα στη Λεωφόρο»: Το κουμπούρι, η Θύρα 13 και οι μεταγραφές στην τελευταία συνέντευξη του «Καπετάνιου»!

Αίτημα για ενός λεπτού σιγή από τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Αστέρα

Συγκινημένος ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τον «Καπετάνιο» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Αγάπησε τον Παναθηναϊκό όσο κανένας»!

Ηρακλής: Χωρίς Κουκ και κόντρα στην Καρδίτσα

Νικολογιάννης για Βαρδινογιάννη: «Έκανε τον Παναθηναϊκό… Panathinaikos»

Τα συλλυπητήρια των ομάδων της Σούπερ Λίγκας για τον θάνατο του Γιώργου Βαρδινογιάννη

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος θυμάται τον Γιώργο Βαρδινογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Γάβγιζε, αλλά δεν δάγκωνε»!

Super League για Βαρδινογιάννη: «Έγραψε ανεξίτηλα τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο»

Παναθηναϊκός για Βαρδινογιάννη: «Αποχαιρετάμε με σεβασμό και βαθιά συγκίνηση τον Καπετάνιο»

ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις ο Πέλκας, αμφίβολος για Ηρακλή

TAGS: ΟΦΗ