Σε ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ, κόντρα στον Ολυμπιακό (17/3, 16:00), θα κάνουν το ντεμπούτο τους τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Κολοσσού Ρόδου, Ντιέγκο Κάπελαν και Οράιον Άουτερμπριτζ. Πάντως, τα καλά νέα για τον Βασίλη Φραγκιά είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα με την αποστολή των «θαλασσί» να αποτελείται από τους: Γεωργαλλή, Κουμπούρα, Χάτεν, Καλαϊτζή, Βουγιούκα, Καλαμπόκη, Κουκουλά, Νάτζφεϊ, Λάνγκφορντ, Όσμπι, Κάπελαν και Άουτερμπριτζ.
«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι χρήσιμο για μας, έτσι να μπορέσουμε να εντάξουμε στην ομάδα τα δύο νέα παιδιά που ήρθαν, τον Ντιέγκο Κάπελαν και τον Οράιον Άουτερμπριτζ, για να μας βοηθήσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το μόνο κέρδος που μπορούμε να έχουμε στο Σ.Ε.Φ. με αντίπαλο τον Ολυμπιακό είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Ουσιαστικά το μυαλό μας είναι στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος, όπου θέλουμε να κάνουμε τις νίκες που πρέπει για να αποφύγουμε τις όποιες περιπέτειες και να σωθούμε γρήγορα», δήλωσε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ο Βασίλης Φραγκιάς.
Από την πλευρά του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «θαλασσί», Ντιέγκο Κάπελαν, είπε: «Βρίσκομαι λίγες μέρες στη Ρόδο και στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Παίζουμε απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης και φυσικά γνωρίζουμε ότι το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο απέναντι στον Ολυμπιακό. Το σημαντικό για μας είναι να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, που θα μας δώσει δύναμη για τα κρίσιμα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική του Ολυμπιακού και το μυαλό μας είναι περισσότερο στο επόμενο παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας».