Εβδομάδα ραγδαίων και πιθανότατα θετικών εξελίξεων θα είναι η τρέχουσα για την ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Βιντιάδης βρίσκεται από την Κυριακή στο Λονδίνο, όπου θα έχει σειρά επαφών με τους συνεργάτες του μέχρι και την Τετάρτη.

Ο 32χρονος εφοπλιστής θα διευθετήσει όλα τα θέματα που αφορούν την εξασφάλιση χρηματοδότησης για το σχέδιο που έχει εκπονήσει για να πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ.

Από το περιβάλλον του διαρρέεται αισιοδοξία για ευχάριστα νέα, καθώς λέγεται πως έχουν ξεπεραστεί οι ενδοιασμοί και τα προβλήματα που υπήρχαν, ενώ υπάρχουν και οι διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για τη ρύθμιση των χρεών.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση της ΠΑΕ, όπως επίσης τον Πέτρο Παππά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, από τους οποίους ευελπιστεί να εξασφαλίσει όχι απλώς… ηθική, αλλά και οικονομική βοήθεια στο εγχείρημά του.

Σε ό,τι αφορά στον Κιθ Χάρις, παρότι θα συμβάλει στην προσπάθεια του Δημήτρη Βιντιάδη μέσω της εταιρείας που έχει συστήσει και στόχο έχει τις επενδύσεις στο ποδόσφαιρο, σε πρώτη φάση δεν αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξουν χειροπιαστές εξελίξεις μέχρι τη γενική συνέλευση την προσεχή Παρασκευή ή θα υπάρξει αναγκαστικά νέα αναβολή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγκινητικό ποστ από Ποντένσε: «Σε κάθε παιδί στην Ελλάδα, είστε τυχεροί που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού»

Super 3: «Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας από τα γραφεία έως τα αποδυτήρια - Ακόμη περιμένουμε εξηγήσεις»!

Στην Τήνο o Δημήτρης Μελισσανίδης με το υπερπολυτελές Vera - Δείτε φωτογραφίες

Νικολογιάννης: «Καμία απάντηση από τον Σάρι στον Παναθηναϊκό - Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή»

Τσορμπατζόγλου: «Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης, κρούση και για Τσιφτσή»

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει το θέμα με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Επειδή είναι ο Αραούχο τού έκανε τέτοια προσφορά η ΑΕΚ»

Δημάτος για Αραούχο: «Έφερες κάτι διαφορετικό από την πρώτη μέρα»

Γιαννούλης: «Έχω ενδιαφέρον από Ελλάδα - Έχω μιλήσει, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου να γυρίσω αυτήν τη στιγμή»

Προ των πυλών της Λαμίας ο Σατσιάς για αντί-Βόκολος

TAGS: A.E.K.