Πολλά χρόνια είχαν οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν να ζήσουν ανάλογες στιγμές.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει φτάσει στους «8» του Champions League, όπου κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Αυτό από μόνο του αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τους φίλους των πρωτευουσιάνων να βοηθήσουν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τους συμπαίκτες του στο εντός έδρας ματς κόντρα στους Καταλανούς.

Για αυτό τον λόγο έχουν σχηματιστεί τεράστιες ουρές έξω από το γήπεδο του γαλλικού συλλόγου από τις δύο τα ξημερώματα, αν και τα εκδοτήρια θα άνοιγαν στις 10:15 το πρωί (τοπική ώρα).

Οι τιμές των εισιτηρίων αγγίζουν τα 350 και οι προσδοκίες στις τάξεις των οπαδών της Παρί είναι τεράστιες για τον αγώνα στο Παρίσι, όπου έχουν να απολαύσουν μία αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Champions League από το 1995.

Τότε οι Γάλλοι είχαν καταφέρει να αποκλείσουν την Μπαρτσελόνα, όμως στη σταμάτησαν στο εμπόδιο της Γιουβέντους.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!

«Περπατάμε παράλληλα»: Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αποκλείστηκαν μαζί από τα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία!