Όσο οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στον Πανελευσινιακό, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο «Άρτζι» δήλωσε πως αυτά τα στοιχεία έλλειπαν από την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο έσπευσε να το δικαιολογήσει αυτό, λόγω της ημέρας και των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και είναι κάπου λογικό και αυτό λόγω της ημέρας, αλλά και των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ένα βασικό στοιχείο για να πάρουμε τη νίκη ήταν η άμυνα. Πιέσαμε και εκεί κάναμε και τη διαφορά, γι’ αυτό κερδίσαμε. Όσο ήμασταν σοβαροί στην άμυνα και συγκεντρωμένοι δεν είχαμε πρόβλημα. Συγχαρητήρια στον Πανελευσινιακό και καλή συνέχεια», δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος είπε: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Πανελευσινιακός έπαιξε πολύ δυνατά. Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι για εμάς στο δεύτερο ημίχρονο όμως. Παίξαμε καλύτερα στην επίθεση, είχαμε πιο πολλά ελεύθερα σουτ. Ήταν ένα γενικά δύσκολο παιχνίδι, που έγινε σε καλή ατμόσφαιρα και τώρα βλέπουμε τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube