Άνθρωπος της Στουτγκάρδης βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα για να παρακολουθήσει από κοντά τον Χάρη Μαυρία στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός εξτρέμ στο τέλος της αναμέτρησης συναντήθηκε με τον μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκο, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα με τον σκάουτερ της γερμανικής ομάδας. Ο γνωστός ατζέντης έχει καλές διασυνδέσεις με ομάδες της Bundesliga και έχει μεσολαβήσει για ουκ ολίγες μεταγραφές Ελλήνων παικτών στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι ανοικτή σε ενδεχόμενη πώληση του Χάρη Μαυρία, αρκεί φυσικά να ικανοποιηθεί από την πρόταση που θα της γίνει. Το συμβόλαιο του 19χρονου άσου λήγει το 2016.

Στην Τούμπα βρέθηκαν επίσης στο «στόχαστρο» από σκάουτερ εκ Γερμανίας και Ιταλίας ο Ορέστης Καρνέζης και ο Ιμπραήμ Σισοκό (που πάντως ανήκει στη Βόλφσμπουργκ).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεϊτέ: «Απογοητευτική η σεζόν, τιμή μου να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανή η πρόσληψη αθλητικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτές τις θέσεις θα επιχειρήσει να καλύψει γρήγορα ο Ολυμπιακός»

«Ήσουν παράδειγμα ταπεινού ανθρώπου, είχες καρδιά παιδιού»: Συγκινητικά μηνύματα για τον Άντζα από Τοροσίδη και Καστίγιο

Τσακίρης: «Υπάρχει ενδιαφέρον, όχι κρούση για Μουκουντί - Δεν θα πάρει ρίσκα στα μεταγραφικά η ΑΕΚ»

«Αντίο φίλε»: Οι πρώην συμπαίκτες του αποχαιρετούν τον Παρασκευά Άντζα

Το βίντεο που επιβεβαιώνει τον bwinΣΠΟΡ FM: Έτσι συνέβη το θερμό επεισόδιο Μαρινάκη - Δημητριάδη

Στο νοσοκομείο ο Μαραγκός, συνεχίζει να δίνει τη μάχη του!

Στο πλευρό του Δέλλα και ο Ατρόμητος: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για την απώλεια της Γωγώς Μαστροκώστα»

Εισαγγελική έρευνα για το επεισόδιο Μαρινάκη - Δημητριάδη στο ΟΑΚΑ