Τις σχετικές άδειες από το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής περιμένουν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να ολοκληρώσουν τις εργασίες στη Λεωφόρο που χρειάζονται για να μπορούν να διεξαχθούν και πάλι παιχνίδι στην ιστορική έδρα της ομάδας.

Τις προηγούμενες ημέρες οι υπεύθυνοι του συλλόγου έχουν στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στο υπουργείο και εκτιμούν ότι μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα έχουν στα χέρια τους τις σχετικές άδειες.

Μόλις λάβουν τα έγγραφα αυτά στην ΠΑΕ θα ανάψουν το «πράσινο» φως για να αρχίσουν οι εργασίες ενίσχυσης στις θύρες 6 και 7, κάτι που ουσιαστικά αποτελεί και την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του τριφυλλιού στο γήπεδο.

Η επιθυμία όλων στην ομάδα είναι το παιχνίδι με τη Βέροια στις 21 Απριλίου να δοθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει και το «ΟΚ» από τη Σούπερ Λίγκα στην οποία οι πράσινοι θα έχουν δηλώσει την Λεωφόρο ως τη δεύτερη έδρα της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube