Οικογενειακές ιστορίες που συμβαίνουν σε κάθε σπίτι. Η ιστορία έχει ως εξής:

Πριν από ένα χρόνο, περίπου, ο Ντιέγκο Μαραντόνα θρηνούσε το χαμό της αγαπημένης του μητέρας. Ο πόνος του ήταν… αφόρητος και η απελπισία του εμφανής, αφού όλοι γνώριζαν την αδυναμία που της είχε.

Η λατρεμένη κόρη του Ντιέγκο, Τζανίνα, θέλησε να απαλύνει τον πόνο του πατέρα της και να του ανυψώσει το ηθικό και όχι μόνο…

Διοργάνωσε, λοιπόν, μια ιδιωτική συναυλία, με την γνωστή (;) Αργεντινή τραγουδίστρια, Καρίνα Τεγιέδα, ελπίζοντας πως, εκτός από την ηχητική απόλαυση, ο πατέρας της θα εκτιμήσει και την… οπτική. Φάτε μάτια ψάρια που λένε. Η Τζανίνα, όπως είναι φανερό, γνωρίζει το αδύνατο σημείο του Ντιέγκο, που δεν είναι άλλο από τις όμορφες γυναίκες.

Ο Ντιέγκο, όμως, δεν έδειξε να εκτιμά τα… θέλγητρα της νεαρής καλλιτέχνιδος και ανάμεσα στον πρώην ποδοσφαιριστή και την τραγουδίστρια δεν έγινε κάτι. Και αν το θέμα έληγε εδώ, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς για την Τζανίνα, ήταν ο σύζυγός της, Σέρχιο Αγουέρο, εκείνος που μαγνητίστηκε από την Καρίνα.

Η συνέχεια μοιάζει με… σαπουνόπερα. Ο Αγουέρο και η Τεγιέδα άρχισαν να βγαίνουν κρυφά και να ζουν τον παράνομο έρωτά τους. Ο παίκτης, όμως, δεν άντεχε την ψυχολογική πίεση και αποφάσισε να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Αποφάσεις που μόνο ένας… πραγματικός άντρας μπορεί να πάρει. Ζήτησε διαζύγιο.

Σήμερα το παράνομο ζευγάρι είναι έτοιμο να γίνει… νόμιμο, ενώ η απατημένη σύζυγος δεν μπορεί να πιστέψει πως… έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της. «Ήμουν εγώ που την έβαλα στο σπίτι μας, διοργανώνοντας τη συναυλία. Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια ήταν από τις αγαπημένες μας και συχνά ακούγαμε τα τραγούδια της. Μετά από τη συναυλία αυτή γίναμε φίλοι και συχνά ανταλλάσαμε γραπτά μηνύματα. Που να φανταζόμουν πως εκείνη αντάλλασε μηνύματα και με τον άντρα μου», είπε σε συνέντευξή της σε κανάλι της πατρίδας της.

Η Τζανίνα έχει ζητήσει 10 χιλιάδες στερλίνες μόνο (!) για το ενοίκιο του σπιτιού της στο Μπουένος Άιρες, ενώ το συνολικό ποσό που διεκδικεί ως διατροφή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Έτσι είναι, Σέρχιο. Οι ωραίοι έχουν χρέη… και δεν πληρώνουν, μόνο, με φιλιά.

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαίρη Συνατσάκη: Τι πέτυχε στην Ύδρα και αγνόησε No photos sign για να το δείξει ενθουσιασμένη

Χατζίδου: Τι πήρε να πιει αντί για καφέ -που έκοψε- και όπως είπε την έπιασαν κότσο

Dua Lipa - Callum Turner: Οι πρώτες φήμες για την τοποθεσία και την ημερομηνία του γάμου τους

Κλέλια Ανδριολάτου: Το «τσα τσα τσα» της που έκανε το TikTok να παραμιλά

«Ήρθε η ώρα να μάθετε πώς είμαι…»: Η «Νάντια» του American Pie άνοιξε OnlyFans

Σοφία Μαριόλα: Εξώδικο-βόμβα για τον χωρισμό από τον Στράτο Τζώρτζογλου και τα προσωπικά της

Πάνος Μουζουράκης: Πότε και πού θα γίνει η βάφτιση του γιου του και ποια θα είναι μία από τους τρεις νονούς

Φαίη Σκορδά: Ποιον μπασκετμπολίστα αποθέωσε και ο Μικρούτσικος της… θύμισε ότι παντρεύεται;

Κιμ Καρντάσιαν-Λιούις Χάμιλτον: Δεν κρύβονται πια – Τα «καυτά» φιλιά -και όχι μόνο- μέσα στη θάλασσα

Τρελό γλέντι στο σπίτι Χατζηπαναγιώτη- Σταυροπούλου για τα γενέθλιά του