Στις κλήσεις σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, ο Γιώργος Κατίδης αλλά και η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν συμπεριλαμβάνονταν. Ωστόσο, μετά την δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα αναφορικά με τον τρόπο που ο παίκτης πανηγύρισε το γκολ απέναντι στη Βέροια, παίκτης και Ένωσης κλήθηκαν σε απολογία από την ΕΠΟ.

Στην ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αναφέρεται ότι ο Γιώργος Κατίδης αλλά και η ΠΑΕ ΑΕΚ, καλούνται σε γραπτή ή προφορική απολογία για την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή.

Η ανακοίνωση:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, αφού έλαβε υπόψη της την από 19-03-2013 Πειθαρχική Δίωξη που ασκήθηκε από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, καλεί σε γραπτή ή προφορική απολογία την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κατίδη για την Πέμπτη 28.03.2013 και ώρα 15:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Οι αλλαγές με Πουέρτα και μπακ στον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μάριου Ηλιόπουλου: «Συνέχισε να μας εμπνέεις την πίστη και το πάθος για κορυφή»

Στην τελική ευθεία για το ματς με τον Παναιτωλικό με τους γνωστούς απόντες ο ΠΑΟΚ

Δεσύλλας: «Ενδεχομένως με Ουναϊ ως 10άρι και Λιβάι Γκαρσία δεξιά ο Παναθηναϊκός με Καλαμάτα»

Τσορμπατζόγλου: «Με νίκη στο Αγρίνιο και σωστή δουλειά, ο ΠΑΟΚ θα βλέπει ουσιαστικά τον στόχο του τίτλου»

Αθανασίου: «Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του Παναθηναϊκού με Καλαμάτα - Επιστρέφει το 4-4-2»

Σταματέλος: «Χωρίς πολλές αλλαγές στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός - Ζητούμενο το αποτέλεσμα και μετά η εμφάνιση»

Κετσετζόγλου: «Ίσως δούμε και με Βόλο την ΑΕΚ με έναν επιθετικό - Αγωνία για Βάργκα»

«Ο Ιορντανέσκου μιλά με τον Ηρακλή - Σε πίεση ο Ματσάρι πριν τον Άρη

Έντονη δυσαρέσκεια σε Άρη και Ηρακλή για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

TAGS: A.E.K.