Τη συμπαράστασή της, στην «περιπέτεια» που περνάει ο Ανδρέας Δημητρέλος (διαβάστε αναλυτικά εδώ) εκφράζει η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της.

«Η τωρινή διοίκηση υπό τον πρόεδρο, Ανδρέα Δημητρέλο δεν υπέχει ευθύνη για διωκόμενες πράξεις, δεδομένου ότι αυτές δεν έχουν γεννηθεί στη δική της διαχειριστική περίοδο. Αντίθετα, μέχρι σήμερα με τις ενέργειες της, έχει καταφέρει να κρατηθεί η ΑΕΚ ζωντανή, ώστε να μπορούμε όλοι ενωμένοι να ελπίζουμε για την τελική μας νίκη και σωτηρία», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Αναφορικά με την αυτόβουλη προσέλευση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλου σήμερα 21/3/2013 στη ΓΑΔΑ, διευκρινίζουμε τα εξής:

Τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ αφορούν, αφενός μεν προηγούμενη διαχειριστική περίοδο για ποσά από παρακρατούμενους φόρους και ΦΠΑ κακουργηματικού χαρακτήρα, αφετέρου δε ληξιπρόθεσμες οφειλές πλημμεληματικού χαρακτήρα προς το Ελληνικό Δημόσιο οι οποίες όμως έχουν ρυθμιστεί με το άρθρο 44, οι δόσεις του οποίου εξυπηρετούνται από την παρούσα Διοίκηση της ΑΕΚ.

Συνακόλουθα με τα ανωτέρω, προκύπτει ότι η τωρινή Διοίκηση υπό τον Πρόεδρο Ανδρέα Δημητρέλο δεν υπέχει ευθύνη για τις ανωτέρω διωκόμενες πράξεις, δεδομένου ότι αυτές δεν έχουν γεννηθεί στη δική της διαχειριστική περίοδο.

Αντίθετα, μέχρι σήμερα με τις ενέργειες της, έχει καταφέρει να κρατηθεί η ΑΕΚ ζωντανή, ώστε να μπορούμε όλοι ενωμένοι να ελπίζουμε για την τελική μας νίκη και σωτηρία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Οι αλλαγές με Πουέρτα και μπακ στον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μάριου Ηλιόπουλου: «Συνέχισε να μας εμπνέεις την πίστη και το πάθος για κορυφή»

Στην τελική ευθεία για το ματς με τον Παναιτωλικό με τους γνωστούς απόντες ο ΠΑΟΚ

Δεσύλλας: «Ενδεχομένως με Ουναϊ ως 10άρι και Λιβάι Γκαρσία δεξιά ο Παναθηναϊκός με Καλαμάτα»

Τσορμπατζόγλου: «Με νίκη στο Αγρίνιο και σωστή δουλειά, ο ΠΑΟΚ θα βλέπει ουσιαστικά τον στόχο του τίτλου»

Αθανασίου: «Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του Παναθηναϊκού με Καλαμάτα - Επιστρέφει το 4-4-2»

Σταματέλος: «Χωρίς πολλές αλλαγές στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός - Ζητούμενο το αποτέλεσμα και μετά η εμφάνιση»

Κετσετζόγλου: «Ίσως δούμε και με Βόλο την ΑΕΚ με έναν επιθετικό - Αγωνία για Βάργκα»

«Ο Ιορντανέσκου μιλά με τον Ηρακλή - Σε πίεση ο Ματσάρι πριν τον Άρη

Έντονη δυσαρέσκεια σε Άρη και Ηρακλή για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

TAGS: A.E.K.