H διοίκηση του ΓΣ Λαμία ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι τη θέση του Α' προπονητή της ομάδας έως τη λήξη της περιόδου αναλαμβάνει ο Αθανάσιος Κατσιγιάννης ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια κατείχε τη θέση του Β΄προπονητή. Ο 51 ετών κόουτς θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Ανδρεόπουλου, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Φοίνικα Σύρου.

Ο Θανάσης Κατσιγιάννης αποτελεί "γέννημα-θρέμμαα" του ΓΣ Λαμία (πρώην Α.Σ.Φθιώτις) και ξεκίνησε την καριέρα του ως αθλητής του ΑΣ Φθιώτις το έτος 1978 σε ηλικία 16 ετών.

Το 1984 μεταγράφηκε από τον ΓΣ Λαμία στον Ιωνικό Ν. Φιλαδελφειας (Α1 Εθνική Κατηγορία) με προπονητή τον αείμνηστο Χρήστο Παπαδόπουλο. Το 1985 ακολούθησε νέα μεταγραφή του στον Παράδεισο Αμαρουσίου (Α1 Εθνική Κατηγορία) όπου αγωνίσθηκε για δέκα χρόνια με προπονητές τον Στέλιο Προσαλίκα και τον Κυριάκο Παντελιά. Με προπονητή τον Στέλιο Προσαλίκα η ομάδα του έφθασε ως την 4η και 5η θέση του Πρωταθλήματος.

Την περίοδο 1995-96 επέστρεψε στον ΓΣ Λαμία που μετείχε στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και την ίδια περίοδο ο ΓΣ Λαμία κατέκτησε το Πρωτάθλημα και ανέβηκε στην Β' Εθνική κατηγορία. Την περίοδο 1996-97 αγωνίσθηκε με τον ΓΣ Λαμία στην Β' Εθνική ασκώντας παράλληλα και μαζί με τον επίσης Λαμιώτη Χρήστο Κόκκινο και χρέη προπονητή της ομάδας.

Στο τέλος της περιόδου και σε ηλικία 35 ετών σταμάτησε την αγωνιστική του δραστηριότητα, ξεκινώντας την προπονητική του καριέρα.

Μετά το πέρασμά του ως προπονητή από την ομάδα του ΑΟ Μαλεσίνας, το έτος 2002 ανέλαβε προπονητής στην ομάδα του ΓΣ Λαμία που μετείχε στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και παρέμεινε στη θέση του προπονητή της ομάδας μας στο ίδιο Πρωτάθλημα έως το 2004, οπότε και τον διαδέχθηκε ο Νίκος Νεόφυτος.

Την περίοδο 2004-05 διετέλεσε προπονητής στην ομάδα Γυναικών του ΓΣ Λαμία που μετείχε στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής όπου παρέμεινε για ένα χρόνο και ακολούθως οι προσωπικές του επαγγελματικές υποχρεώσεις (εκπαιδευτικός) τον οδήγησαν σε πενταετή απουσία του στη Γερμανία.

Επέστρεψε στη Λαμία το 2010 και από την περίοδο 2010-11 και έως σήμερα ήταν Β' Προπονητής στην ομάδα του ΓΣ Λαμία και άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βγαίνουν οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Περηφάνια για τα «φίνα κορίτσια» παρά την απώλεια του τίτλου: Το βίντεο του sport-fm από την αποθέωση του κόσμου!

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών

Έχασαν τον τίτλο, κέρδισαν υπερηφάνεια και χειροκρότημα: Λύγισαν τα «Φίνα κορίτσια» του Παναθηναϊκού

Χουάντσο και Γκραντ παρακολουθούν από κοντά τον μεγάλο τελικό του Παναθηναϊκού με τη Βαλεφόλια!

Πράσινη τρέλα: Η φαντασμαγορική είσοδος των παικτριών του Παναθηναϊκού πριν τον 2ο τελικό με τη Βαλεφόλια

Παναθηναϊκός-Βαλεφόλια: Οι «πράσινες» μπροστά στον κόσμο τους στην κατάμεστη Γλυφάδα, για την... ευρωκούπα!