Οι Ανδρέας Ανδρεάδης, Παύλος Κουζούνης ως παίκτες του Ηρακλή κι οι Βασίλης Κουρνέτας, Ηλίας Λάππας ως παίκτες του Φοίνικα Σύρου, δίνουν τα... προγνωστικά τους στο volleyball.gr για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου.

Οι περυσινοί νταμπλούχοι κατεβαίνουν μετά από πολλά χρόνια σε μια διοργάνωση ως αουτσάιντερ, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα πέσουν αμαχητί.

«Προσωπικά, αλλά πιστεύω και όλα τα παιδιά, δεν το βλέπουμε ως απλή συμμετοχή. Αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, όπως στον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, μπορούμε να προκριθούμε στον τελικό, αλλά, αν παίξουμε όπως κόντρα στον Μίλωνα, δεν έχουμε καμία τύχη», τόνισε ο Ανδρεάδης και συμπλήρωσε ο Κουζούνης πως: «Είναι λίγο οξύμωρο ότι παλεύουμε για την παραμονή μας και είμαστε στο Final 4 του Κυπέλλου.

Είμαστε μια απρόβλεπτη και, ίσως, αψυχολόγητη ομάδα, αφού έχουμε πολλά νέα παιδιά και κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Πάντως, σ’ αυτό το final four τα φαβορί δεν είναι τόσο ξεκάθαρα».

Στον Φοίνικα όλοι σκέπτονται την ενδεχόμενη κατάκτηση του τίτλου, χωρίς να παραγνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν.

«Το Κύπελλο είναι μια ευκαιρία για διάκριση κι όλοι θέλουμε να παίξουμε στον τελικό για να δώσουμε χαρά στον κόσμο και τη διοίκηση», παραδέχτηκαν Κουρνέτας, Λάππας και αποδέχτηκαν τον τίτλο του φαβορί.

«Το Κύπελλο έχει πάντα εκπλήξεις, η παρουσία του Ηρακλή στο final 4 είναι μία έκπληξη, αλλά αν παίξουμε εμείς καλά έχουμε το προβάδισμα», τόνισε ο Κουρνέτας και συμπλήρωσε ο Λάππας πως: «Ο Ηρακλής έχει άγνοια κινδύνου και είναι επικίνδυνος, αλλά εμείς είμαστε το φαβορί και, αν είμαστε σοβαροί, θα περάσουμε».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επική ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο για τον Φλοίσβο και… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου!

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε προετοιμάστει σωστά για το παιχνίδι - Ας μην το... ματιάζουμε για τον τελικό, δεν θα πω κάτι»

Οι γνωστοί σου… άσοι: Παναθηναϊκός με «φαρμακερό» σερβίς, σάρωσε τον ΟΦΗ και φουλάρει για το Κύπελλο

Λαζάρo στο sport-fm.gr: «Απίθανη ατμόσφαιρα των φίλων του Παναθηναϊκού - Είμαι πολύ χαρούμενη για το τρόπαιο»

Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Κιαπίνι!

Βγαίνουν οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Περηφάνια για τα «φίνα κορίτσια» παρά την απώλεια του τίτλου: Το βίντεο του sport-fm από την αποθέωση του κόσμου!