Η Μπαρτσελόνα «κλείδωσε» την πρωτιά στον όμιλό της στο TOP-16 της Ευρωλίγκας μετά και τη νίκη της επί της Κάχα Λαμποράλ και ο Τσάβι Πασκουάλ εμφανίστηκε χαρούμενος που η ομάδα του πέτυχε έναν από τους στόχους που είχε θέσει την φετινή σεζόν.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» στάθηκε και στο πολύ καλό θέαμα που παρουσίασε η ομάδα του, αλλά και στον τρόπο που αντέδρασαν οι παίκτες του όταν δέχτηκαν πίεση.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με αυτή τη νίκη, η οποία μας φέρνει στην κορυφή του ομίλου μας στο TOP-16. Ήταν ένας από τους στόχους που είχαμε βάλει την φετινή σεζόν και είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι για αυτό. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για τους φιλάθλους, πετύχαμε 83 πόντους και είχαμε καλό ρυθμό παρά το ότι ήμασταν άστοχοι σε κάποια ελεύθερα σουτ, τα οποία θα μπορούσαν να μας είχαν δώσει επιπλέον 10 με 15 πόντους. Όταν η Κάχα πλησίασε στο σκορ εμείς είχαμε την ψυχραιμία να παίξουμε καλά, πήραμε και πάλι το προβάδισμα, το οποίο μας έδωσε τη νίκη. Από εδώ και πέρα η δουλειά μας επικεντρώνεται κυρίως στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εκνευρισμένος ο Γιασικεβίτσιους μετά την ήττα της Φενέρ από τη Ρεάλ: «Δεν έχουμε ταυτότητα ως ομάδα»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Στο 6-3 και σε τριπλή ισοβαθμία Ρεάλ, Φενέρ και Ερυθρός Αστέρας

Ασταμάτητη Ρεάλ, ξεπάστρεψε τη Φενέρ για την 6η σερί νίκη της πριν υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό!

Άντεξε την πίεση της Μακάμπι και πήρε δεύτερη σερί νίκη η Παρί

Πετρίδης: «Η Εφές, η αμυντική βελτίωση και η διαχείριση του Σλούκα»

Επίδειξη δύναμης από τον Ερυθρό Αστέρα κόντρα στην Μπάγερν!

Προχωρημένες επαφές της Μπασκόνια με τον Τζαμπάρι Πάρκερ

Ζέρβας: «Τα δεδομένα για Μιλουτίνοφ και Φουρνιέ, η εμφάνιση του Πλώτα και η ανάγκη για ένα ακόμη κορμί στον Ολυμπιακό»

Ο Κόντσαρ δηλώθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα - Πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με Αρμάνι

Λεσόρ: «Εμείς κοιτάζουμε τον εαυτό μας, όχι την Εφές – Χτίζουμε τη μεταξύ μας χημεία εκτός παρκέ»