Εμφανώς ταλαιπωρημένος από την περιπέτεια στην οποία έμπλεξε χωρίς να έχει ευθύνη, ο Ανδρέας Δημητρέλος απολογήθηκε το πρωί της Παρασκευής στον ειδικό ανακριτή. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, που χθες πήγε μόνος του στην ασφάλεια μετά το ένταλμα σύλληψης που πληροφορήθηκε πως εκδόθηκε σε βάρος του για χρέη της ομάδας προς το Δημόσιο, διανυκτέρευσε χθες στη ΓΑΔΑ.

Σήμερα στις 9:00 πέρασε την πόρτα του γραφείου του ειδικού ανακριτή και απολογήθηκε για περίπου μία ώρα, εξηγώντας πώς έχει η κατάσταση και αναλύοντας πως η περίοδος της δικής του διοίκησης δεν σχετίζεται με τη δημιουργία των υπέρογκων χρεών της ΠΑΕ (170 εκατ. ευρώ προ άρθρου 44).

Ο Ανδρέας Δημητρέλος αποχώρησε περίπου στις 11:00 και η απόφαση του εισαγγελέα ήταν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 40.000 ευρώ.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η περιπέτεια για τον ίδιο, όχι όμως και για την ΑΕΚ, όσο δεν βρίσκει λύση στα οικονομικά της προβλήματα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Το ποστάρισμα Περέιρα μετά τον ΠΑΟΚ και το… «μπράβο, γιαγιά» του Στρακόσα!

Τσακίρης: «Χαοτική η διαφορά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Υπόκλιση στο φαινόμενο Πινέδα»

Τσανάκας: «Τα τέσσερα στοιχεία που έφεραν στον Ολυμπιακό τη νίκη στη Λεωφόρο»

Αθανασίου: «Μπορεί να παίξει και διαφορετικά αυτός ο Παναθηναϊκός - Ποδοσφαιρικό ατόπημα οι δηλώσεις του Μπενίτεθ»

Το «ασπρόμαυρο» πάρτι ξεκινά: Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Το αφιερωματικό βίντεο του ΠΑΟΚ για τους οπαδούς του - «100 χρόνια ασπρόμαυρης παράνοιας»

Η παθιασμένη ομιλία του Ηλιόπουλου πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Μπείτε μέσα και κάντε σεισμό»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ήταν φάντασμα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο ΟΦΗ πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση»

Σταματέλος: «Με δοκιμασμένη συνταγή ο Ολυμπιακός - Πρέπει να δείξει όμως πολύ καλύτερη εικόνα στα επόμενα ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Ανεξήγητη η διάθεση του Παναθηναϊκού για build up χθες, συνεχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα στη δημιουργία»

TAGS: A.E.K.