Άσχημα μαντάτα για την Μπαρτσελόνα.

Ο Ζόρντι Άλμπα τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Ισπανίας με την Φινλανδία και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις χάνει σίγουρα το πρώτο ματς κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ (02/04).

Ο διεθνής άσος επιστρέφει άμεσα στην Βαρκελώνη, όπου την Κυριακή αναμένεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, ούτως ώστε να εξακριβωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Κι όλα αυτά, την ώρα που και ο Κάρλες Πουγιόλ έχει τεθεί νοκ-άουτ επίσης για τις διπλές αναμετρήσεις με την Παρί.

Λογικά, θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την ρεβάνς με τους Παριζιάνους, ενώ πλήγμα αποτελεί και για τους «φούριας ρόχας», καθώς δεν θα δώσει το «παρών» στο κρίσιμο ματς με την Γαλλία, που πιθανώς να κρίνει την κορυφή στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κόκε: «Με το εμπόριο ναρκωτικών έβγαζα σε δύο μήνες όσα σε έναν χρόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά κινδύνευα»

Ο κόσμος της Ρεάλ μίλησε: Στηρίζει Αλόνσο και θέλει να φύγει ο Βινίσιους

Έκλεισαν το 2025 με τεσσάρες, Μπέτις και Έλτσε!

Ραφίνια και Λαμίν Γιαμάλ έκαναν τα… δικά τους και η Μπαρτσελόνα προελαύνει στην κορυφή!

Σούπερ Ατλέτικο με τριάρα στην έδρα της Τζιρόνα και συνέχεια στο κυνήγι της κορυφής!

Πλήγμα με Κρίστενσεν, εκτός για 3-4 μήνες με σοβαρό τραυματισμό

Περήφανος ο Βλαχοδήμος με έξι αποκρούσεις στο «Μπερναμπέου», παρά την ήττα της Σεβίλλης

Εμπαπέ: Ισοφάρισε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και το πανηγύρισε όπως εκείνος

Ξέσπασμα Αλμέιδα για τη διαιτησία του αγώνα με Ρεάλ: «Ήταν απαίσια-Η σιωπή είναι προδοσία κι εγώ δεν είμαι προδότης»

Αποδοκιμάστηκε από το «Μπερναμπέου» ο Βινίσιους-Διέγραψε τη φωτο προφίλ του με τη Ρεάλ στο Instagram