Την απογοήτευσή του εξέφρασε ο Μαρκ Γουεμπερ για τον τρόπο που εξελίχτηκε το δεύτερο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Μαλαισίας.

Ο Αυστραλός είδε τον ομόσταβλό του, Σεμπάστιαν Φέτελ, να αγνοεί τις εντολές της ομάδας και να του… κλέβει τη νίκη μέσα από τα χέρια, αφήνοντας τον στη δεύτερη θέση.

«Μετά το τελευταίο πιτ στοπ η ομάδα μου είπε πως ο αγώνας έχει τελειώσει και μου κατέβασαν την απόδοση του κινητήρα για να πάω έτσι μέχρι το τέλος. Ήθελα να έχω έναν καλό αγώνα, αλλά η ομάδα μετά μα είπε να προσέξουμε τα ελαστικά μας και να μείνουμε ως έχουμε. Στο τέλος του αγώνα ο Σεμπ πήρε τη δική του απόφαση. Εγώ μείωσα τις στροφές του κινητήρα μου, προστάτευα τα ελαστικά μου και μετά βρέθηκα μπροστά σε μάχη. Είμαι απογοητευμένος», ήταν τα λόγια του Γουέμπερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι βαθμολογίες σε πιλότους και κατασκευαστές μετά το Grand Prix του Μονακό

Θριαμβευτής και στο επεισοδιακό Grand Prix του Μονακό ο Αντονέλι, πανηγύρισε την πέμπτη σερί νίκη του!

Φιάσκο στο Μονακό: Δύο πανομοιότυπα ατυχήματα αποκάλυψαν πρόβλημα στην άσφαλτο

Τράκαρε και ο Λεκλέρ και τα έβαλε με τους συνεργάτες του: «Γιατί μπήκα στο pit-stop;» - Κόκκινη σημαία στο Μονακό!

Σοκ και με Νόρις, αποσύρθηκε μετά τον Φερστάπεν στο Grand Prix του Μονακό!

Τεράστιο απρόοπτο με Φερστάπεν: Βγήκε νοκ-άουτ από την εκκίνηση στο Μονακό και φώναζε έξαλλος στους συνεργάτες του!

Αντετοκούνμπο και Αντονέλι παρέα στο Grand Prix του Μονακό (pics)

Πήρε την pole position στις συναρπαστικές κατατακτήριες του Μονακό ο Αντονέλι!

Υπέγραψε διετή επέκταση με τη Ferrari ο Λεκλέρ

Η συγκλονιστική διάσωση του Σουμάχερ: Ο πιλότος αποκαλύπτει για πρώτη φορά όσα έγιναν στο ατύχημα του 2013