Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ΟΦΗ να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Πάμπλο Γκαρσία εν όψει της νέας σεζόν, όπως τονίζεται από την κρητική ΠΑΕ.

Οι Κρητικοί υποστηρίζουν πως δεν υπήρξε καμία επαφή με την πλευρά του Ουρουγουανού χαφ, ο οποίος έμεινε προχθές ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα… σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες η διοίκηση του ΟΦΗ προσέγγισε τον 36χρονο παίκτη, ο οποίος – μάλιστα- ήταν θετικό στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Ηράκλειο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους παράγοντες του κρητικού συλλόγου δεν ισχύουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες και το ενδιαφέρον όλων είναι στην παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ετοιμάζει επίσημη πρόταση για τον Κωνσταντέλια η Γαλατάσαραϊ»

Η πρόταση της Ιντερνασιονάλ στην ΑΕΚ για Ελίασον-Οι Βραζιλιάνοι δημοσίευσαν έγγραφο-Φήμες και για Σάντος

«Ο Ολυμπιακός προσπαθεί ακόμη την περίπτωση του Σαλάχ-Εντίν»

Νίκησε τον Βόλο και έκλεισε ραντεβού με τον Πανιώνιο στον τελικό του τουρνουά η Καλαμάτα

Από τις Ακαδημίες, στο όνειρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου: Αυτές είναι οι φανέλες του Ατρόμητου για τη σεζόν 2026/27

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση σε δύο φορ - Στόχος η απόκτηση αμφότερων»

Τσακίρης: «Δεν αποκλείεται να γίνει κάτι στο άμεσο μέλλον με την περίπτωση του Πένραϊς»

Διαψεύδει τις επαφές με Ρέιντζερς για Πένραϊς η ΑΕΚ - Δεν συζητάει δανεισμό

Στον ΟΦΗ για τα επόμενα δύο χρόνια ο Λορέντσο Ντίκμαν

Τσακίρης: «Τι λένε σε Βραζιλία και Σκωτία για Ελίασον και Πένραϊς - Ημέρα εξελίξεων και στα δυο μέτωπα»