Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Ατρόμητος, μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Νίκος Αναστόπουλος. Αυτή διεξήχθη υπό του βλέμμα του πρόεδρου, Γιώργου Σπανού, ο οποίος μάλιστα μίλησε και στους παίκτες της ομάδας.

Μεταξύ άλλων ζήτησε άμεση αγωνιστική βελτίωση της ομάδας στις προσεχείς αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας, ούτως ώστε οι Περιστεριώτες να επιστρέψουν στις νίκες. Αν μη τι άλλο ξεκαθάρισε πως άπαντες κρίνονται σε κάθε παιχνίδι που θα περνά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

«Να ξέρετε ότι όλοι κρίνονται. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όποιος δεν παίζει σύμφωνα με το 100% των δυνατοτήτων του θα φύγει και πριν τη λήξη του πρωταθλήματος ακόμα, ανεξάρτητα από το τι λέει το συμβόλαιό του. Θέλω να δω αποτέλεσμα αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Ξάνθη την Κυριακή. Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια εικόνα», ήταν μερικά από τα λόγια του.

Στα αγωνιστικό μέρος, απών ήταν ο Κούτσι, αφού έχει υποχρεώσεις με την εθνική Φινλανδίας, ενώ επέστρεψε από τις Ελπίδες ο Παναγιώτης Μπάλλας, ωστόσο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Από την Τρίτη αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και ο Τάσος Καραμάνος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η σπουδαία κίνηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην Τρίπολη

Μεντιλίμπαρ: «Θα συνεχίσουν να έρχονται και να φεύγουν παίκτες - Ο Σίλβα πρέπει να βοηθάει περισσότερο στην άμυνα»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ

Τσορμπατζόγλου: «Έδειξε πόσο έλειψε ο Τάχα Άλι - Υπάρχει πρόβλημα όταν αμύνεται ο ΠΑΟΚ»

Διαψεύδει για Βάργκας και Πουέρτα ο Ολυμπιακός

Γκονσάλες: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα βάλω πολλά γκολ, αυτή είναι η δουλειά μου»

Νίκολιτς: «Καταστροφική η ατμόσφαιρα και το γήπεδο - Η Κηφισιά το άξιζε σε αυτό το πολύ άσχημο περιβάλλον»!

Λέτο: «Ο βαθμός είναι δίκαιος, με βάση την εικόνα μας βέβαια αξίζαμε και τη νίκη»

Ζότα Σίλβα: «Πρέπει να στηρίζουμε όλοι μαζί την ομάδα σαν οικογένεια»

Τα είπαν Ηλιόπουλος-Νίκολιτς στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου μετά την γκέλα της ΑΕΚ