Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά επτά παίκτες έλειπαν από την προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα που έγινε το πρωί της Τρίτης (26/3) σε πλαστικό γήπεδο, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου», Γιάννης Χριστόπουλος, είδε τους Κοροβέση, Νάκο και Ίλιτς να απουσιάζουν, καθώς και οι τρεις ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ από την προπόνηση της Τρίτης έλειπαν και οι Ιωάννου, Αυγενίκου που είναι τραυματίες και ακολούθησαν θεραπεία.

Απόντες ήταν οι Λίλα και Βίλα, οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή της εθνικής Αλβανίας για τα ματς της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Κατά τα άλλα ο Χριστόπουλος έβαλε όσους ποδοσφαιριστές είχε στην διάθεσή του να κάνουν ασκήσεις κατοχής μπάλας, αλλά και τεχνικής.

Θέμης Λιουδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έφτιαξε τη διάθεση και την ψυχολογία της για τη δύσκολη συνέχεια»

Νικολακόπουλος: «Να είναι καλά ο Ολυμπιακός που πήρε το Conference League και… τράβηξε τους άλλους»

Με τρεις απουσίες ο ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό

Το ChatGPT δεν μπορούσε να κάνει... upgrade στην πανηγυρική φωτογραφία του Ελ Κααμπί από την κατάκτηση του Conference!

Τέσσερις παίκτες του Ατρόμητου εκτίουν με την ΑΕΚ - Το ποινολόγιο της 25ης αγωνιστικής

Τσανάκας: «Τεράστια επιτυχία η παραμονή του Ελ Κααμπί, δεν σκέφτηκε ποτέ να φύγει από τον Ολυμπιακό»

Κετσετζόγλου: «Πανέτοιμη σε όλα τα επίπεδα η ΑΕΚ, η εικόνα της σε κάνει να αισιοδοξείς»

Τσορμπατζόγλου: «Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της δολοφονίας στην Καλαμαριά»

Υποψήφιοι Ποντένσε και Ταρέμι για την 11άδα του Ολυμπιακού - Τα δεδομένα για την αποστολή

Πότε μπορούν να ζητήσουν αναβολή Παναθηναϊκός και ΑΕΚ λόγω Ευρώπης

TAGS: ΠΑΣ