Αύριο στο Καραϊσκάκη ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ θα συναντηθεί με τους κατόχους διαρκείας των Θυρών 12, 14, 15, 16, και 33 στην πρώτη από μια σειρά από αντίστοιχες συναντήσεις που θα έχει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας έχουν κληθεί τηλεφωνικά από τους υπεύθυνους της ΠΑΕ. Θα δώσουν το «παρών» στις 19:00 στην εξέδρα των VIP του γηπέδου περνώντας την είσοδο αφού δείξουν την κάρτα διαρκείας που έχουν.

Στην συνάντηση θα βρεθεί και ο αρχηγός της ομάδας , Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο αντιπρόεδρος Σάββας Θεοδωρίδης, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος, Γιάννης Βρέντζος και ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς.

Στις επόμενες συναντήσεις ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα συνομιλήσει με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας και τέλος με τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας των VIP.

Σε αυτές τις συναντήσεις ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκαλύψει στους οπαδούς τις σκέψεις του για τον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής σεζόν, τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί στην μεταγραφική περίοδο αλλά και τους στόχους τις ομάδας, αγωνιστικούς και μη για τα επόμενα χρόνια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»