Όπως έγινε γνωστό, ο Ντέμης Νικολαϊδης παρουσιάστηκε οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ και συνελήφθη αφού εκκρεμούσε για εκείνον ένταλμα σύλληψης.

Ο Νικολαϊδης παρουσίασε τα οικονομικά στοιχεία της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ το χρονικό διάστημα της προεδρίας του και ο Εισαγγελέας θα οριστεί δικάσιμος για πλημελλειμματικές πράξεις κάτι που αναμένεται να συμβεί σε όλους τους πρώην προέδρους της ΠΑΕ.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος κρατήθηκε από τις Αρχές μια ημέρα για τις οφειλές της εταιρείας στο δημόσιο. Τότε είχε αναφέρει ότι όλοι οι τελευταίοι πρόεδροι της ΑΕΚ θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία μετά την εμφάνιση του Νικολαΐδη στη ΓΑΔΑ:

«Συνελήφθη σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 40χρονος ημεδαπός, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Ανώνυμης Εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 35.600.410,50 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σκληρή ανακοίνωση Ερασιτέχνη Ηρακλή: «Ταφόπλακα στην ισονομία και διαιτητική παρωδία»

Πύρινη υποδοχή από τον κόσμο στους παίκτες του Ηρακλή παρά την ήττα στην Τούμπα

Από την πεντάρα του Παναθηναϊκού και το διπλό του Ολυμπιακού μέχρι το εκρηκτικό ΠΑΟΚ-Ηρακλής: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM

Τσορμπατζόγλου: «Πάλεψε ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει πράγματα να προβληματιστεί - Δεν του δόθηκαν πέναλτι…»

ΠΑΟΚ: «Το VAR το φέραμε για να αποδίδει δικαιοσύνη - Πολλές φορές μιλάει η εικόνα»

Γκολ που μέτρησαν, γκολ που ακυρώθηκαν: Όλες οι φάσεις που σήκωσαν θύελλα στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Κάλεσμα των οπαδών του Ηρακλή για να αποθεωθεί η αποστολή της ομάδας στο Ιβανώφειο

Δεν έκανε δηλώσεις ο Ματσάρι: «Σε 45 χρόνια καριέρας δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, θέλει να γυρίσει στην Ιταλία»!

To σχόλιο Καραπαπά για τη διαιτησία στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Το γεμάτο νόημα ποστάρισμα του Ηρακλή μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με τις χρονιές των υποβιβασμών!

TAGS: A.E.K.