Νέα εμπρηστική επίθεση με στόχο τον αδελφό του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη, στον Λόφο του Στρέφη, στην περιοχή των Εξαρχείων.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, τα μεσάνυχτα άγνωστοι τοποθέτησαν έξω από την πολυκατοικία που διαμένει η οικογένεια Κεδίκογλου, αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό.

Αυτός αποτελείτο από ένα και μόνο γκαζάκι, το οποίο και εξερράγη, προκαλώντας υλικές ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου, χωρίς τραυματισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 70 μέρες που ο αδελφός του κυβερνητικού εκπροσώπου δέχεται τρομοκρατική επίθεση.

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013, άγνωστοι είχαν σπάσει με βαριοπούλα (!) την είσοδο και έριξαν βόμβα μολότοφ στο εσωτερικό.

Την ώρα εκείνη μέσα στο σπίτι βρίσκονταν ο κ. Κεδίκογλου με τη σύζυγό του, αλλά και το μόλις 3 ετών παιδί τους, η ζωή των οποίων κινδύνεψε σοβαρά.

Ανδρέας Μορφόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube