Ο παίκτης του Απόλλωνα Πατρών επισημαίνει πως μόνο η νίκη θα ικανοποιήσει εκείνον και τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό και θεωρεί πως θα την πετύχει αν έχει την βοήθεια του κόσμου.
Διαβάστε όσα είπαν οι:
Κώστας Ρακιντζής (βοηθός προπονητή Απόλλων Πάτρας): «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε στο γήπεδό μας και προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες ήττες. Εμείς θέλουμε να βγούμε στην οκτάδα και η Ελευσίνα έρχεται για να διεκδικήσει τις τελευταίες ελπίδες της να σωθεί. Πιστεύουμε ότι έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά την τελευταία εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Χρειάζεται να μπούμε στη γήπεδο σοβαρά και πειθαρχημένα για να πάρουμε τη νίκη και να περάσουμε στα πλέι οφ».
Ιβάν Κρόλο: «Το μόνο που πρέπει να κοιτάζουμε είναι η νίκη. Μόνο αυτό θα μας έχει αφήσει ικανοποιημένους μετά το παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό. Πιστεύω ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για την αναμέτρηση. Η ομάδα μας πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Ο κόσμος του Απόλλωνα γεμίζει το κλειστό γήπεδό μας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που κάνουμε. Ελπίζω να κάνει το ίδιο και σε αυτή την αγωνιστική. Να γεμίσει το γήπεδο και να μας στηρίξει».