Ανυποχώρητος στη θέση του να διεξαχθούν τα πλέι-οφ μετά τον τελικό Κυπέλλου παραμένει ο ΠΑΟΚ.

Τόσο η ΕΠΟ, όσο και η Σούπερ Λίγκα συνεχίζουν να πιέζουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ώστε να δεχθεί την αλλαγή στον προγραμματισμό και οι αγώνες κατάταξης να μην ξεκινήσουν περισσότερες από 20 μέρες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Σε αυτή την κατεύθυνση, μάλιστα, η ομοσπονδία κατέθεσε πρόταση να αρχίσουν τα πλέι-οφ την Πρωτομαγιά, να γίνει η δεύτερη αγωνιστική στις 8 Μαΐου και ο τελικός Κυπέλλου να μετατεθεί από τις 11 στις 12 του μήνα.

Ενώ σε αυτό λοιπόν συνηγορούν όλες οι ομάδες (και το ΟΤΕ Sports δεν έχει πρόβλημα να πάει ο τελικός μια μέρα μετά) ο ΠΑΟΚ επιμένει ότι πρέπει να ισχύσει ο προγραμματισμός που έχει γίνει από την αρχή της χρονιάς και τα πλέι-οφ να ξεκινήσουν στις 16 του μήνα.

Έτσι -και με δεδομένο ότι η απόφαση πρέπει να είναι ομόφωνη για να περάσει η τροποποίηση του κανονισμού- η Σούπερ Λίγκα συνεχίζει τις επαφές με τον ΠΑΟΚ για να τον μεταπείσει. Κι εφόσον αυτές δεν έχουν αποτέλεσμα, αναμένεται να ξεκινήσει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων τις επόμενες μέρες ώστε να βρεθεί τελικά η «χρυσή τομή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!

Κετζιόρα: «Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το Champions League»

Μύθου: «Μπορούσαμε περισσότερα για τα 100 χρόνια, το χρωστούσαμε στους οπαδούς και στους εαυτούς μας»

Νικολογιάννης: «Καμία δικαιολογία για την εικόνα του Παναθηναϊκού-Δεν είναι θέμα κινήτρου αλλά σχεδίου»

Χριστόγλου: «Κάτι έκανε στα τελευταία ντέρμπι ο Ολυμπιακός»

Μεντιλίμπαρ: «Για ακόμα μια φορά δεν σκοράραμε όσο θα έπρεπε - Ο Ροντινέι δεν μπακ πια, είναι εξτρέμ»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έπαιξε στην Τούμπα σαν να μην είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα»

Μπενίτεθ: «Λειτούργησε αυτό που θέλαμε να κάνουμε σε κάποια κομμάτια - Θα αναλυθεί πολύ η φάση με το γκολ του Ροντινέι»

Λουτσέσκου: «Σήμερα κάναμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, να πολεμάμε και να μην τα παρατάμε ποτέ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.