Στην… μάχη που έδωσε αυτός και οι συμπαίκτες του στα τελευταία λεπτά με την Φενέρ για να γυρίσει η κατάσταση και να έρθει η νίκη, αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως στην προκειμένη φάση μετράνε οι νίκες κι όχι οι εμφανίσεις, ενώ έδωσε σύνθημα νίκης κόντρα στην Χίμκι, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί οριστικά η πρόκριση στα πλέι οφ.

Παράλληλα, έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το ΣΕΦ και να «σπρώξει» τους παίκτες στην νίκη κόντρα στους Ρώσους.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς με την Φενέρ: «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, δεν υπάρχουν εύκολα. Μόνο όταν είσαι φαβορί, μπορείς να το κάνεις εύκολο. Η Φενέρ έχει πολύ καλούς παίκτες και το ότι δεν έχουν… δέσει πολύ καλά ακόμη δεν σημαίνει πως δεν θα μπορούσαν να μας κάνουν ζημιά. Ωστόσο, παλέψαμε, δώσαμε τα πάντα και πήραμε το ματς. Οι νίκες είναι αυτές που μετράνε στο τέλος κι όχι αν έχεις παίξει καλά».

Για την πορεία ως τώρα και την συνέχεια: «Η αλήθεια είναι πως είχαμε προβλήματα το τελευταίο διάστημα από τραυματισμούς. Ωστόσο, αυτά συμβαίνουν σε κάθε ομάδα μέσα στην χρονιά. Προσπαθούμε πάντα να ανταπεξέλθουμε στα προβλήματα. Αν είχαμε νικήσει την Μακάμπι την προηγούμενη αγωνιστική, τώρα θα κάναμε διαφορετική κουβέντα. Κοιτάμε μπροστά. Πλέον πάμε για να πάρουμε την νίκη με την Χίμκι και να συνεχίσουμε στην διοργάνωση».

Για το ματς με την Χίμκι: «Είναι ματς τελικός με την Χίμκι. Ο κόσμος θα είναι εκεί για να μας στηρίξει. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε. Θέλουμε τον κόσμο διπλά μας και ελπίζω να είναι εκεί, τον χρειαζόμαστε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζέρβας: «Κομβικό το παιχνίδι με Αστέρα, έτσι έχει η κατάσταση με τους τραυματιες»

Πετρίδης: «Τα νεότερα με Σλούκα και Ναν ενόψει Φενέρ - Βγαίνει εκτός κάδρου για Χέιζ Ντέιβις ο Παναθηναϊκός»

Ευρωλίγκα: Την Τρίτη (10/02) ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων του Final Four 2026

Ο φόρος τιμής στα θύματα της Θύρας 7 και η αποθέωση σε Μπαρτζώκα, Χάκετ στο κατάμεστο ΣΕΦ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Κατήγγειλε επίσημα τον Μπαρτζώκα στη Euroleague ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζει και άλλες νομικές κινήσεις

Με δημιουργία Φουρνιέ και τρομερό alley-oop κάρφωμα Χολ το Top 10 της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

MVP της 27ης αγωνιστικής της Euroleague ο Μοντέρο

«Η Φενέρμπατσε πρότεινε 2-3 εκατ. τη σεζόν στον Χέιζ- Ντέιβις - Θέλει τα διπλά»

Ιβάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague»

«Μια τρομερή μπασκετική παράσταση»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους