Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αυριανή (01/04) αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη, με την οποία ολοκληρώνεται η 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος άφησε εκτός αποστολής τον Καμπάνταη, που είναι τραυματίας και τους Ανδράλα και Τσαμουρλίδη, που κρίθηκαν ανέτοιμοι, καθώς προέρχονταν από τραυματισμούς.

Μετά τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου και της Κυριακής, οι «κυανέρυθροι» έχουν μεγάλη ευκαιρία να «καθαρίσουν» την υπόθεση παραμονή. Αυτό θα συμβεί αν καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, καθώς έτσι θα ξεφύγουν οχτώ βαθμούς από τον Άρη, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η 20μελής αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κουλουχέρης, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ρόκας, Τόσκας, Σάμαρης, Παναγιωτούδης, Μπούζας, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Κολοβός, Αραβίδης, Οκόγιε και Ντούνης.

Τάσος Νικολόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πένια: «Πολύ θετική η εμπειρία στον Παναθηναϊκό-Αισθητή παντού η αντιπαλότητα με Ολυμπιακό»

Stoiximan Super League: Κυριακή με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ στην 8η αγωνιστική

Στο «μικροσκόπιο» της Ρόμα ο Πιρόλα - Τον υπολογίζει και ο Μαντσίνι

Βόλος ΕLABET-Παναθηναϊκός: Οι γηπεδούχοι «καίγονται», οι φιλοξενούμενοι θέλουν... πάρτι στο «καταπράσινο» Πανθεσσαλικό!

Ολυμπιακός-Καλαμάτα: Για να διερύνουν το νικηφόρο σερί τους κόντρα στην ανεβασμένη Καλαμάτα οι «ερυθρόλευκοι»

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: Κρητικοί για αντίδραση, Θεσσαλονικείς για σταθερότητα

Άρης-Aτρόμητος: Για την τρίτη σερί νίκη οι «κίτρινοι» - Ψάχνουν το πρώτο τρίποντο οι Περιστεριώτες

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!