Ενωμένοι σαν μια γροθιά συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Μακεδονικό στην ΑΕΛ. Η ήττα της περασμένης Κυριακής από το Μαρούσι εντός έδρας φαίνεται πως «ανέβασε» περισσότερο τη διάθεση των «βυσσινί», οι οποίοι σαν μια γροθιά θα προσπαθούν για τη νίκη σε κάθε αγώνα από εδώ και πέρα. Πλέον, όλοι ασχολούνται με τον αγώνα κόντρα στον μακεδονικό το ερχόμενο Σάββατο. Απαντες στους Θεσσαλούς αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ματς με τον ίδιο ζήλο και ενδιαφέρον, όπως τα προηγούμενα ματς στο πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία για τον αγώνα με τους «πράσινους» ξεκίνησε την Τρίτη, με παρόντες όλους τους παίκτες, πλην του Λανς Ουίλιαμς. Ο Αμερικανός κατάφερε να αγωνιστεί κόντρα στους «κίτρινους», έστω και τραυματίας, όμως πλέον χρειάζεται να ξεκουραστεί, ώστε να είναι απολύτως έτοιμος για τη σαββατιατικη αναμέτρηση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χατζηδάκης: «Να συνεχίσουμε το καλό μομέντουμ με Ηρακλή»

Γιαννακόπουλος: «Ίχνος ντροπής; Δηλαδή θα προτιμούσατε να μην γίνει καλά ο Λεσόρ και το… πουλάτε στον κόσμο;»

Η απάντηση Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό: «Νομίζουν ότι έκαναν μεγαλοψυχία το αυτονόητο»

Ολυμπιακός σε Παναθηναϊκό: «Μήπως ανάμεσα στις καταγγελίες σας βρίσκατε χρόνο να πείτε ένα ''ευχαριστώ'' για τον Λεσόρ;»

Μια αγκαλιά από τον Ολυμπιακό στη Μαριέττα μέσω Μπαρτζώκα και Φουρνιέ

Το επικό βίντεο του Ηρακλή με τη «Χάιδω» να ξεματιάζει τον άστοχο Σλαφτσάκη!

Αναβολή στην υπόθεση του Δήμου Στασινόπουλου στην ΕΦΙΠΗΔ

Μοτιεγιούνας: «Ο λόγος που επέλεξα τον ΠΑΟΚ - Είναι ευλογία να έχεις τον Καλάθη στην ομάδα σου»

Ο λόγος της νέας καταγγελίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Μπαρτζώκα και η εξήγηση για το -2

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η τέταρτη καταγγελία που μας γνωστοποιήθηκε μέσα σε λίγες μέρες…»