Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να δώσει η Ξάνθη που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την επόμενη αγωνιστική τον πολύ καλό φέτος, ΟΦΗ. Οι Ακρίτες βρίσκονται σε φουλ φόρμα καθώς στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος αριθμούν ισάριθμες νίκες. Στα αγωνιστικά, αμφίβολη η συμμετοχή των Βίσιο και Κόρσος, εκτός «μάχης» οι μακροχρόνια τραυματίες Ολισαντέμπε και Παπαδημητρίου.
Με το μυαλό στην… Κρήτη
Με στόχο να συνεχιστεί το καλό σερί των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών θα αγωνιστεί η Ξάνθη στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ. Το κλίμα στο στρατόπεδο της ακριτικής ομάδας είναι εξαιρετικό μετά και την πολύ μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και όλοι ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Μια πιθανή επικράτηση επί των Κρητικών θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των παικτών του Τάκη Λεμονή που είναι αισιόδοξοι πως μπορούν να πάρουν ένα ακόμη πολύ σημαντικό «τρίποντο» σε μια πολύ καλή έδρα.
Χωρίς τρεις με ΟΦΗ
Χωρίς τους μακροχρόνια τραυματίες Παπαδημητρίου, Ολισαντέμπε και τον τιμωρημένο Τοροσίδη θα αγωνιστεί η Ξάνθη στο παιχνίδι με την κρητική ομάδα. Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους χιαστούς και αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση τον Φεβρουάριο του 2007, ενώ ο Πολωνός παίκτης νιώθει εδώ και πολύ καιρό ενοχλήσεις στο γόνατο. Αμφότεροι δεν είναι σε θέση ακόμη να προπονηθούν και δεν ακολουθούν ούτε καν ατομικό πρόγραμμα. Όσον αφορά τους Βίσιο και Κόρσος τα νέα είναι καλύτερα καθώς μπορούν και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ τις επόμενες μέρες θα κριθεί η παρουσία τους στο επόμενο ματς με τους Κρητικούς.
Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Δημήτρης Καλτέκης
Επιμέλεια: Αριστοτέλης Μπίφσας