Τελικά, τα πράγματα όντως δε βρίσκονται στην ιδανική κατάσταση στην ΑΕΚ, αφού το καλό κλίμα που βαυκάλιζονταν όλοι στην «Ενωση» έχει πάψει εδώ και καιρό να ισχύει. Τα κρούσματα απειθαρχίας εξακολουθούν να υφίστανται και όλα τα προβλήματα που υποβόσκουν στο σύλλογο άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αποφάσισε να καλέσει σε απολογία τον Χρήστο Ταπούτο, εξαιτίας της συμπεριφοράς που επέδειξε ο Έλληνας φόργουορντ στον αγώνα με τη Λιέτουβος Ρίτας. Ο «τίγρης» θεωρεί πως ο παίκτης δυσαρεστήθηκε που έγινε αλλαγή και αποφάσισε να τον στείλει στη διοίκηση. Πάντως, δε θέλησε να κάνει το ίδιο και με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, που του αντιμίλησε την ώρα που τον αντικατέστησε.

Όμως, τα «όργανα» δε σταμάτησαν εκεί. Πριν την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης, ο Μακεδόνας τεχνικός μάζεψε τους παίκτες του και τους τα «έψαλε» κανονικά, ενώ τα περισσότερα τα άκουσαν οι Ελληνες. «Δεν πρόκειται να ανεχτώ άλλα κρούσματα απειθαρχίας.Πέρα από τους δύο ξένους, οι υπόλοιποι βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα. Οποίος δε θέλει να μείνει στην ομάδα με τους κανόνες που θέτω εγώ, να σηκωθεί να φύγει. Η ΑΕΚ είναι ομάδα με ιστορία και δεν ανέχεται τέτοιες καταστάσεις».

Στη συνέχεια πάντως, έγινε και προπόνηση, ενόψει της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Απών ήταν ο Νίκος Βετούλας, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»

Ζούρος: «Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, να διορθώσουμε τα κενά»

Έδειξε πόσο έλειψε: Όσα έκανε ο ορεξάτος Χολμς στην επιστροφή του μετά από σχεδόν δύο μήνες