Μπορεί να είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του ULEB CUP, αλλά δεν κατέβηκε στην αναμέτρηση με την Μπούντουτσνοστ αδιάφορος. Ο λόγος για τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του βορρά» επικράτησε της σερβικής ομάδας, με 92-75, χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του θεσμού.


Οι παίκτες του Μπάνε Πρέλεβιτς ήθελαν από την αρχή να δείξουν ποιος θα είναι το αφεντικό του αγώνα, αλλά δεν κατάφερναν να πάρουν διάφορα, αφού η περιφέρεια των φιλοξενούμενων «φιλοδωρούσε» πόντους και η άμυνα τους ήταν πιεστική. Όλα αυτά όμως μέχρι την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Με τον Μουλαομέροβιτς να είναι… σεληνιασμένος και τον Νίλσεν να «πυροβολεί» η ελληνική ομάδα άρχισε να «χτίζει» διάφορα, την οποία την κράτησε μέχρι το τέλος.

Οι Σέρβοι «παρέδωσαν τα όπλα» στην επανάληψη, καθώς ήταν ανήμπορη να αντιδράσουν στο γρήγορο μπάσκετ του ΠΑΟΚ και η νίκη με 92-75 για τους «ασπρόμαυρους» ήρθε φυσιολογικά.


Τα δεκάλεπτα: 24-20, 43-43, 67-55, 92-75

ΠΑΟΚ: Βασιλειάδης 11 (1), Βασιλόπουλος 9 (2), Γκαγκαλούδης 5 (1), Μέι 9 (1), Ταμίρ 7 (1), Μάγλος 5, Μανωλόπουλος 9 (1), Πασσαλίδης, Νίλσεν 16 (2), Μουλαομέροβιτς 21 (4).

ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ: Βούκσεβιτς 15 (1), Ντάσιτς 4, Πάγιοβιτς 9 (1), Ρακόσεβιτς 4, Μάρας 5, Κολίγεβιτς 3, Πόποβιτς, Μπούλαγιτς, Βράνες 7, Μαριάνοβιτς 10, Στέβοβιτς 6 (1), Μίνιτς 12.

Επιμέλεια: Διονύσης Δεσύλλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube