Με νέο πρόσωπο τον κροάτη γκαρντ Ντουμπράβκο Ζέμλιτς ο Πανελλήνιος θα αντιμετωπίσει μεθαύριο Κυριακή (3/12) το Μαρούσι, στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Με τον νεοαποκτηθέντα Ντουμπράβκο Ζέμλιτς στην σύνθεση του ο Πανελλήνιος θα αντιμετωπίσει το Μαρούσι, στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Οι «Ολυμπιονίκες» μετά την μεγάλη σε έκταση ήττα από τον Παναθηναϊκό στην κυψέλη, θέλουν να επανέλθουν στις νίκες αρχής γενομένης από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την ομάδα των «βορείων προαστίων» ο Γιώργος Καλαφατάκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. «Ο αγώνας στο Μαρούσι είναι εξαιρετικά δύσκολος. Πρόκειται για έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο και παράλληλα έχει αγωνιστικό παρελθόν που απαιτεί σεβασμό και καλή προετοιμασία. Για μας ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό αποτελεί παρελθόν και στόχος είναι να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις, ελπίζοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ο έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην μεταγραφή του Ζέμλιτς που ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τον Πανελλήνιο. «Κρίναμε σκόπιμο να ενισχύσουμε την ομάδα, βρίσκοντας μία επιπλέον λύση στην περιφέρεια, μετά το απρόοπτο και χρόνιο πρόβλημα του Ράντσιτς και την καθυστέρηση στην διαδικασία σύναψης συνεργασίας με τον Γεωργαλή.

Πρόκειται για παίκτη με αίσθηση στο σκοράρισμα, που ταιριάζει στην "χημεία" της ομάδας και προέρχεται από μια σπουδαία μπασκετική σχολή. Θεωρώ ότι θα μας δώσει λύσεις στο σκοράρισμα και θα δυναμώσει συνολικά το περιφερειακό μας παιχνίδι».



Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κουλούρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»

Ζούρος: «Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, να διορθώσουμε τα κενά»

Έδειξε πόσο έλειψε: Όσα έκανε ο ορεξάτος Χολμς στην επιστροφή του μετά από σχεδόν δύο μήνες