Πίσω τους αφήνουν τη νίκη επί της Ζαλγκίρις, παίκτες και τεχνικό τιμ του Άρη, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση της Κυριακής (4.30 μμ) απέναντι στο Αιγάλεω. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται την περίπτωση ήττας, αφού θέλουν να διατηρηθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Για το παιχνίδι με το «Σίτι», ο Αντρέα Ματσόν δεν θα έχει τον Γιάννη Γιαννούλη που δεν είναι ακόμα έτοιμος, ενώ σκέφτεται να ξεκουράσει τους Τζερεμάι Μάσεϊ και Μάικ Ουίλκινσον που έχουν τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Άρη. Κάτι τέτοιο βέβαια γίνεται και λόγω του δύσκολου αγώνα που ακολουθεί την Πέμπτη με την Μπαρτσελόνα στο «Παλαού Σαν Τζόρντι».


Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κουλούρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χατζηδάκης: «Να συνεχίσουμε το καλό μομέντουμ με Ηρακλή»

Γιαννακόπουλος: «Ίχνος ντροπής; Δηλαδή θα προτιμούσατε να μην γίνει καλά ο Λεσόρ και το… πουλάτε στον κόσμο;»

Η απάντηση Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό: «Νομίζουν ότι έκαναν μεγαλοψυχία το αυτονόητο»

Ολυμπιακός σε Παναθηναϊκό: «Μήπως ανάμεσα στις καταγγελίες σας βρίσκατε χρόνο να πείτε ένα ''ευχαριστώ'' για τον Λεσόρ;»

Μια αγκαλιά από τον Ολυμπιακό στη Μαριέττα μέσω Μπαρτζώκα και Φουρνιέ

Το επικό βίντεο του Ηρακλή με τη «Χάιδω» να ξεματιάζει τον άστοχο Σλαφτσάκη!

Αναβολή στην υπόθεση του Δήμου Στασινόπουλου στην ΕΦΙΠΗΔ

Μοτιεγιούνας: «Ο λόγος που επέλεξα τον ΠΑΟΚ - Είναι ευλογία να έχεις τον Καλάθη στην ομάδα σου»

Ο λόγος της νέας καταγγελίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Μπαρτζώκα και η εξήγηση για το -2

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η τέταρτη καταγγελία που μας γνωστοποιήθηκε μέσα σε λίγες μέρες…»