Με στόχο τη νίκη, που θα το βοηθήσει να συνεχίσει την ανοδική πορεία που έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό σε πρωτάθλημα και Ευρώπη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το Μαρούσι για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Πανελλήνιο.

Ο Λευτέρης Κακιούσης και οι συνεργάτες του ανέλυσαν στους παίκτες των «κίτρινων» τα τεχνικά χαρακτηριστικά των «ολυμπιονικών», επισημαίνοντάς τους ότι πρέπει να είναι έτοιμοι και πως πρέπει να αντιμετωπίσουν με ηρεμία κάθε απρόοπτο που μπορεί να παρουσιαστεί στη διάρκεια της αναμέτρησης. Το ευχάριστο είναι πως ο Μακεδόνας τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει μόνο την απουσία του Γιώργου Καράγκουτη.

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάθε παιχνίδι στην έδρα μας εξαρτάται από την δική μας απόδοση. Ο Πανελλήνιος έχει έμπειρους παίκτες, αλλά και ενθουσιασμό, κάτι που έχει δείξει με την βελτίωσή του το τελευταίο διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι το πάθος για την διεκδίκηση κάθε μπαλιάς μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ψυχολογίας μέσα στο παιχνίδι» τόνισε ο Ρεϊνάλντας Σεϊμπούτις, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»

Ζούρος: «Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, να διορθώσουμε τα κενά»

Έδειξε πόσο έλειψε: Όσα έκανε ο ορεξάτος Χολμς στην επιστροφή του μετά από σχεδόν δύο μήνες