90+3΄Λήξη του αγώνα.

90΄Τετ α τετ του Ενσάλιβα με τον Τοχούρογλου, ο παίκτης του Πανιωνίου θα πλασάρει, αλλά η μπάλα θα περάσει δίπλα απ' την εστία του ΠΑΟΚ.

89΄Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Εξουζίδης μπαίνει στη θέση του Ζωγραφάκη.

81΄Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Βαγγελής μπαίνει στη θέση του Αραμπατζή.

80΄Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Γκασπάρ μπαίνει στη θέση του Κουτσόπουλου.

79΄Κίτρινη κάρτα στον Αραβίδη.

76΄Πλασέ του Μπαρκαουάν μέσα από την περιοχή του Πανιωνίου, αλλά θα μπλοκάρει σταθερά ο Κρέσιτς.

72΄Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Κόντι μπαίνει στη θέση του Σιαλμά.

66΄Φοβερό πλασέ με φάλτσο από τον Μίετσελ, η μπάλα όμως θα περάσει δίπλα από το δεξί "Γ" της εστίας του Κρέσιτς.

62΄Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Τσίγκας μπαίνει στη θέση του Τόργκελε.

61΄Σέντρα του Αραμπατζή από τα δεξιά, το σουτ θα πιάσει στην κίνηση ο Χαραλαμπίδης, αλλά θα αποκρούσει ο Κρέσιτς.

50΄Κίτρινη κάρτα στον Πλετς.

50΄Τετ α τετ του Σιαλμά με τον Τοχούρογλου, θα προλάβει όμως την τελευταία στιγμή και θα διώξει σε πλάγιο άουτ ο Μπαρκαουάν.

46΄Αλλαγή στην ανάπαυλα για τον ΠΑΟΚ. Ο Χαραλαμπίδης μπαίνει στη θέση του Μπαλάφα.

46΄Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

45+1΄Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

44΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον Πανιώνιο. Σέντρα του Αραβίδη, ο Τοχούρογλου φάνηκε να ελέγχει την φάση, αλλά έκανε λάθος και ουσιαστικά "έστρωσε" την μπάλα στον Γουνδουλάκη και αυτός πέτυχε το γκολ ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.

33΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ. Φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μίετσελ με την μπάλα να "καρφώνεται" στα δίχτυα του, ανήμπορου να αντιδράσει, Κρέσιτς.

27΄Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Σέντρα από τον Γκονζάλες, την κεφαλιά θα πιάσει ο Μίετσελ, αλλά η μπάλα θα προσκρούσει στο δοκάρι της εστίας του Κρέσιτς.

20΄Κίτρινη κάρτα στον Ζωγραφάκη.

13΄Εκτέλεση κόρνερ για τον ΠΑΟΚ. Την κεφαλιά θα πιάσει ο Μπαλάφας και οι αμυντικοί του Πανιώνιου θα διώξουν επάνω στη γραμμή την μπάλα.

12΄Δυνατό σουτ του Τόργκελε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, θα αποκρούσει ο Κρέσιτς.

10΄Κίτρινη κάρτα στον Χαραλάμπους.

1΄Έναρξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Βούκοτιτς): Τοχούρογλου, Αραμπατζής, Μπαρκαουάν, Μελίσσης, Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Μπαλάφας, Χαραλάμπους, Μίετσελ, Τόργκελε και Γκονζάλες.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λίνεν): Κρέσειτς, Μανιάτης, Μπερτέ, Πλετς, Ενσάλιβα, Αραβίδης, Κουτσόπουλος, Γουνδουλάκης, Σπυρόπουλος, Ζωγραφάκης και Σιαλμάς.

Λίγο πριν τη σέντρα:

Να επανέλθει στις νίκες θα προσπαθήσει την Κυριακή ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο στην Τούμπα, μπροστά σε αρκετές χιλιάδες φιλάθλους του. Το κλίμα στο εσωτερικό του «Δικεφάλου» είναι ιδιαίτερα θετικό, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά και οι παίκτες θέλουν αυτό να το βγάλουν μέσα στο γήπεδο. Αποφασισμένοι για να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν είναι, από την πλευρά τους, οι «κυανέρυθροι», που δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες των Μπρέσκα και Μάκου.

Διάθεση για ποδόσφαιρο!

Με ιδιαίτερη αγωνία περιμένουν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας έχει αλλάξει προς το καλύτερο μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας, με τους παίκτες να θέλουν να δείξουν ένα ανανεωμένο πρόσωπο.

Το Σάββατο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του «Δικεφάλου» για τον αγώνα με τους «κυανέρυθρους» και εν συνεχεία ο Μόμσιλο Βούκοτιτς ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ, την οποία απαρτίζουν οι: Αραμπατζής, Βαγγελής, Γιασουμή, Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Κυριακίδης, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Μελίσσης, Μπαλάφας, Χαραλαμπίδης, Χαραλάμπους, Τοχούρογλου, Τσίγκας, Μπαρκαουάν, Γκονζάλες, Μίετσελ, Τόργκελε.

Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους Τοχούρογλου κάτω από τα δοκάρια, Κωνσταντινίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας, Αραμπατζή στο δεξί και Μελίσση - Μπαρκαούαν στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο θα αγωνιστεί σίγουρα ο Ζαγοράκης και θα έχει δίπλα του πιθανότατα τον Ηλιάδη, ενώ θέση στα άκρα θα πάρουν οι Χαραλαμπίδης (δεξιά) και Χαραλάμπους (αριστερά). Από κει και πέρα, στην επίθεση μία θέση θα πάρει σίγουρα ο Μάρτσιν Μίετσελ, ενώ την άλλη θέση διεκδικούν οι Τσίγκας με τον Τόργκελε. Ως γνωστόν, ο Μόμσιλο Βούκοτιτς δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Φερνάντες και Τόργκελε.

Κοσμοσυρροή στην Τούμπα…

Φετινό ρεκόρ εισιτηρίων αναμένεται να κάνει την Κυριακή ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στον Πανιώνιο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θέλει να σταθεί δίπλα στον «Δικέφαλο» σε αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνει και αυτό σκοπεύει να δείξει την Κυριακή στο γήπεδο.

Χωρίς Μπρέσκα για τη νίκη

Ο Πανιώνιος είναι έτοιμος για την δυσκολότερη αποστολή του σε εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα και άπαντες στην «πλατεία» δηλώνουν αποφασισμένοι για το μεγάλο «διπλό» που θα τους δώσει βαθμολογική ανάσα και παράλληλα μεγάλη ψυχολογική ώθηση για την δύσκολη συνέχεια. Οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν την Κυριακή την ΠΑΟΚ στην Τούμπα και η προπόνηση της Σαββάτου δεν έφερε τελικά την ευχάριστη είδηση της τελευταίας στιγμής που περίμενε ο Έβαν Λίνεν.

Ο Μάριο Μπρέσκα συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις και τελικά δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στο Δικέφαλο. Από κει και πέρα δεν υπάρχουν κάποια άλλα ιδιαίτερα σημαντικά προβλήματα πλην του Μάκου που είναι τιμωρημένος.

Ο Γερμανός τεχνικός των «κυανέρυθρων» αμέσως μετά το τέλος της πρωινής προπόνηση του Σαββάτου που πραγματοποιήθηκε στο γήπεο τη Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την αποστολή και αυτή απαρτίζεται από τους: Κένινγκ, Κρέσιτς, Μανιάτης, Γκάσπαρ, Μπερτέ, Πλετς, Κουτσόπουλος, Εξουζίδης, Ενσαλίβα, Τσκιτισβίλι, Γουνδουλάκης, Σπυρόπουλος, Ζωγραφάκης, Καρνέιρο, Αραβίδης. Κόντι, Ζέζελι, και Σιαλμάς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube