Η προετοιμασία της Ολύμπια Λάρισας ενόψει της αναμέτρησης με την τοπική ΑΕΛ ξεκίνησε με τους «πορτοκαλί» να μην αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών. Την άποψη του για το παιχνίδι με την Λάρισα, εξέφρασε ο Γιώργος Τσιάρας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Ξέρουμε τις δυσκολίες που παρουσιάζουν αυτά τα παιχνίδια, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση και εκτιμώ ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη παίζοντας σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Σ' αυτές τις αναμετρήσεις τα στοιχεία που παίζουν μεγάλο ρόλο είναι η θέληση και η επιθυμία για τη νίκη και αυτά πρέπει να τα διαθέτουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Πρέπει να παίξουμε πιεστική άμυνα, να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ. Αν το πετύχουμε, τότε θα πάρουμε τη νίκη».



Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κουλούρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χατζηδάκης: «Να συνεχίσουμε το καλό μομέντουμ με Ηρακλή»

Γιαννακόπουλος: «Ίχνος ντροπής; Δηλαδή θα προτιμούσατε να μην γίνει καλά ο Λεσόρ και το… πουλάτε στον κόσμο;»

Η απάντηση Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό: «Νομίζουν ότι έκαναν μεγαλοψυχία το αυτονόητο»

Ολυμπιακός σε Παναθηναϊκό: «Μήπως ανάμεσα στις καταγγελίες σας βρίσκατε χρόνο να πείτε ένα ''ευχαριστώ'' για τον Λεσόρ;»

Μια αγκαλιά από τον Ολυμπιακό στη Μαριέττα μέσω Μπαρτζώκα και Φουρνιέ

Το επικό βίντεο του Ηρακλή με τη «Χάιδω» να ξεματιάζει τον άστοχο Σλαφτσάκη!

Αναβολή στην υπόθεση του Δήμου Στασινόπουλου στην ΕΦΙΠΗΔ

Μοτιεγιούνας: «Ο λόγος που επέλεξα τον ΠΑΟΚ - Είναι ευλογία να έχεις τον Καλάθη στην ομάδα σου»

Ο λόγος της νέας καταγγελίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Μπαρτζώκα και η εξήγηση για το -2

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η τέταρτη καταγγελία που μας γνωστοποιήθηκε μέσα σε λίγες μέρες…»