Η νίκη της ΑΕΚ επί της Γκραν Κανάρια, αναπτέρωσε το ηθικό των παικτών της «Ένωσης» καθώς και τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του ULEB Cup. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες των «κιτρινόμαυρων» σε αυτό το παιχνίδι, ο Γιασμίν Πέρκοβιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. «Δεν έχει καμία σημασία πόσους πόντους πετυχαίνω εγώ. Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα. Όταν συμβαίνει αυτό είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Γνωρίζαμε εξ’ αρχής πως ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε και μάλιστα με διαφορά μεγαλύτερη των εφτά πόντων για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε σε πρόκριση για την επόμενη φάση του ULEB CUP. Παίξαμε δυνατά και παραμείναμε συγκεντρωμένοι από το 1’ μέχρι το 40’ με αποτέλεσμα να επιβληθούμε στον αντίπαλο και να πάρουμε αυτό που θέλαμε.

Είναι πολύ θετικό το ότι έχουμε ακόμη τη δυνατότητα να προκριθούμε από έναν δύσκολο όμιλο με σπουδαίες ομάδες. Τώρα, θα πρέπει να πάμε στη Νυρεμβέργη και να παλέψουμε για τη νίκη. Είναι δύσκολο ματς, αλλά νομίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε…»


Ο Σέρβος φόργουορντ αναφέρθηκε και στο επόμενο ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. «Αυτό που σκεφτόμαστε τώρα δεν είναι το ματς της Νυρεμβέργης, αλλά εκείνο του Πειραιά με τον Ολυμπιακό. Πρόκειται σίγουρα για μια ιδιαίτερα δυνατή ομάδα, ειδικά στο γήπεδό της. Ξέρουμε πως το έργο μας μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να "πολεμήσουμε" με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε…»


Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κουλούρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»

Ζούρος: «Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, να διορθώσουμε τα κενά»

Έδειξε πόσο έλειψε: Όσα έκανε ο ορεξάτος Χολμς στην επιστροφή του μετά από σχεδόν δύο μήνες