Την πεποίθηση του να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην Μάντσεστερ Σίτι, εξέφρασε ο άσος του αγγλικού συλλόγου, Σουν Ζιχάι. Ο 27χρονος ταλαιπωρείται από σοβαρό τραυματισμό και όταν θα τον ξεπεράσει θα έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με την ομάδα, αλλά ελπίζει ότι η διοίκηση θα του το ανανεώσει.

«Θα δουλέψω όσο περισσότερο μπορώ μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Οι γιατροί με εξέτασαν ξανά αυτήν την εβδομάδα και έμειναν ευχαριστημένοι από την κατάστασή μου. «Είμαι πολύ χαρούμενος από την εμπιστοσύνη που μου δείχνει το ``αφεντικό``. Στο Μάντσεστερ περνώ καταπληκτικά, έχω φίλους και έχω προσαρμοστεί απόλυτα. Συν τοις άλλοις και η σύζυγός μου είναι ευχαριστημένη, ενώ η κόρη μου πηγαίνει ήδη στο νηπιαγωγείο. Οι οπαδοί μας, οι συμπαίκτες μου και γενικά όλοι στην ομάδα, με κάνουν να νιώθω ότι εδώ είναι η δεύτερη πατρίδα μου», τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της «Σίτι».

Ο Κινέζος ποδοσφαιριστής, τραυματίστηκε στο γόνατο κατά την διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με την Τσέλσι, τον Οκτώβριο, όταν και το συγκρότημα του Ζοσέ Μουρίνιο γνώρισε την μοναδική μέχρι τώρα ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο τραυματισμός αυτός τον έχει αναγκάσει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Επιμέλεια: Διονύσης Δεσύλλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube