Χειρουργείο… πράξη δεύτερη για τον Ντάριους Βασέλ! Ο επιθετικός της Άστον Βίλα θα υποβληθεί για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγους μήνες, σε εγχείρηση, καθώς παρουσίασε υποτροπή στον προβληματικό του αστράγαλο.

Ο διεθνής Άγγλος, υπέστη κάταγμα στον δεξιό αστράγαλο τον περασμένο Οκτώβριο, στον αγώνα της ομάδα του κόντρα στην Φούλαμ, αλλά την περασμένη εβδομάδα σε ένα ματς της αναπληρωματικής ομάδας της Βίλα, αισθάνθηκε ενοχλήσεις και οι εξετάσεις έδειξαν ότι η επέμβαση είναι απαραίτητη.

«Μπορούμε να ξεχάσουμε τον Ντάριους για λίγο καιρό. Μη με ρωτάτε για πόσο καιρό... Απλώς θα περιμένουμε και θα δούμε τί θα γίνει. Ο γιατρός ήθελε να δει πώς θα ανταποκριθεί το πόδι του γι΄ αυτό τον βάλαμε να αγωνιστεί την περασμένη εβδομάδα. Προφανώς, τα πράγματα δεν πήγαν καλά...» είπε ο προπονητής των «χωριατών», Ντέιβιντ Ο΄Λίρι.

Επιμέλεια: Διονύσης Δεσύλλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube