Μόνο την νίκη θέλει το Αιγάλεω στο παιχνίδι απέναντι στον Εργοτέλη για να μην μπει σε περιπέτειες. Για το «σίτι» επιστρέφουν τρεις παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται βασικοί και σίγουρα αυτό είναι θετικό για την ομάδα του Χατζάρα. Από την άλλη ο Εργοτέλης θα κατέβει να αντιμετωπίσει το Αιγάλεω με σκοπό να αποσπάσει κάτι θετικό με δεδομένο ότι βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Στα θετικά η επιστροφή στις προπονήσεις του Κορδονούρη.
Με τρεις αλλαγές
Με τρεις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα παρατάξει την ομάδα του ο Χατζάρας. Αυτοί θα είναι ο Γιάντσετιτς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα αντικαταστήσει τον Παπουτσή και ο Σίμανεκ με τον Σκοπελίτη που εξέτισαν την ποινή τους και θα αγωνιστούν στις θέσεις των Όμο και Ψωμά. Ο τελευταίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού που δεν τον έχει ξεπεράσει πλήρως και σε συνδυασμό με την επιστροφή του Σίμανεκ, ο τεχνικός του Αιγάλεω προτίμησε να τον προφυλάξει.
Παίζει ο Κορδονούρης
O Παναγιώτης Κοδονούρης προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στο δικέφαλο και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου για το ματς της Κυριακή (15:00) με το Αιγάλεω. Μετά τέλος της προπόνηση του Σαββάτου που ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το Κυριακάτικο ματς, ο Νίκος Καραγεωργίου επέλεξε τους 18 παίκτες για την αποστολή: Δασκαλάκης, Πόζα, Κένεντι, Κορδονούρης, Ζαπρόπουλος, Κεφαλούκος, Μελισσάς, Τζούνιορ, Τάσιτς, Κοιλιάρας, Χατζί, Μπάρτσικ, Νατσέφσκι, Γιάντσουκ, Μπουέλε, Σταυρακάκης, Φραγκουλάκης, Κακλαμάνος.