Με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ηλυσιακός πήρε την νίκη-πρόκριση κόντρα στη Νίκη Βόλου με 0-1 και πέρασε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία του. Οι παίκτες του Φώτη Θανέλα επιβεβαίωσαν την πολύ καλή τους αγωνιστική κατάσταση και εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή λόγω της αποβολής του Σίμιτς στο 79’, μπόρεσαν έστω και στο τελευταίο λεπτό με πλασέ του Μανωλιάδη να πάρουν τον αγώνα και να περάσουν στην επόμενη φάση εκεί που βρίσκεται ήδη ο Ολυμπιακός.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Νίκη Βόλου(Φώτης Θανέλλας): Γκίτκος, Κουτσογιάννης(66’ Ντράχνο), Ρουμελιώτης, Σίμιτς, Τσικίνιο, Χώνος, Ρίκκα, Ζορμπάς(74’ Μπαλαμούτης), Μαρκομιχάλης, Πιττάκας(52’ Παλάσκας)

Ηλυσιακός(Μύρων Σηφάκης): Μπαλτιμάς, Ψαρρής, Νίτης, Γκοσποντίνοφ, Γκαρέ, Παπαδημητρίου, Μακρής(72’ Μποτσίβαλης), Κοζανίδης, Κάμπας(89’ Αντωνόπουλος), Ρέιζερ(94’ Σωτήρογλου), Μανωλιάδης

Διαιτητής: Αποστολίδης(Πειραιάς)
Βοηθοί: Φαντόπουλος(Πειραιάς), Γραμματικογιάννης(Εύβοια)
Κίτρινες: Παυλίδης, Σίμιτς, Ρουμελιώτης, - Γκαρέ, Κοζανίδης
Κόκκινες: Σίμιτς

Συνοπτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του 5ου γύρου:

Τρίτη 19/12

Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Χαϊδάρι - Ολυμπιακός 1-3

Τετάρτη 20/12

14:30 Νίκη Βόλου - Ηλυσιακός 0-1
16:00 Πανιώνιος – Skoda Ξάνθη
18:45 Παναθηναϊκός – Απόλλων Καλαμαριάς

Πέμπτη 21/12

14:30 Κέρκυρα - Ιωνικός
16:00 ΟΦΗ - Λάρισα
19:00 ΠΑΟΚ - Εργοτελης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube