Με τους Κούρτοβιτς, Γκίλμπερτ και Χάφναρ να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και να είναι αμφίβολοι, ο Ιωνικός κινδυνεύει να μείνει χωρίς γκαρντ εν όψει Αμαρουσίου.

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Ζευγώλης εν όψει του παιχνιδιού με το Μαρούσι. Οι Κούρτοβιτς, Γκίλμπερτ και Χάφναρ ταλαιπωρούνται με προβλήματα τραυματισμών και είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι του Σαββάτου, ενώ και η άφιξη του Άντονι Ντάγκλας έχει καθυστερήσει με αποτέλεσμα η ομάδα της Αμαλιάδας να κινδυνεύει να μείνει χωρίς γκαρντ.

Ο Κούρτοβιτς δοκίμασε να προπονηθεί την Πέμπτη αλλά η θλάση στη γάμπα δεν του επέτρεψε ούτε καν να τρέξει. Ο Γκίλμπερτ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, ενώ ο Γκεγκόρ Χάφναρ υπέστη υποτροπή σε παλιό του τραύμα στο γόνατο με αποτέλεσμα και αυτός να θεωρείται αμφίβολος για το παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Ζευγώλης πάντως αναμένεται να περιμένει τους τρεις παίκτες λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού με το Μαρούσι και σε περίπτωση που μπορεί να αγωνιστούν θα τους χρησιμοποιήσει έστω και λίγα λεπτά.

Σε ότι αφορά την άφιξη το Άντονι Ντάγκλας, ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο, αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.

Επιμέλεια: Μάνος Τζάλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαμπουσέλε και Μπάντιο δοκίμασαν ελληνικές γεύσεις και έβαλαν βαθμούς - Το απόλυτο 10 στον γύρο!

Πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ - Με νίκες συνέχισαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Μπαρτζώκας: «Τους πιστεύουμε όλους, και αυτούς που δεν έπαιξαν σήμερα - Δεν νομίζω ότι αγχωθήκαμε»

Λυκογιάννης: «Βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο, νιώθουμε ασφάλεια με τον τρόπο που παίζουμε»

Λυκογιάννης: «Είμαι ευχαριστημένος, κάναμε μια σοβαρή προσπάθεια»

Τα πεπραγμένα του εξαιρετικού Μοντέρο στην πρώτη του συμμετοχή στην Stoiximan GBL

Μπαρτζώκας: «Να είμαστε καλύτεροι αμυντικά και να αντιμετωπίζουμε τα ματς σοβαρά πιο νωρίς»

Πανόραμα Stoiximan GBL: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής

Η εκπληκτική εμφάνιση του Μοντέρο και τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού

Λύγισε τον μαχητικό Κολοσσό με σούπερ 30άρη Μοντέρο ο Ολυμπιακός!