Απόλυτα ευχαριστημένος με την μετακίνηση του από την Ξάνθη στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Βασίλης Τοροσίδης στο «Flash 96»,χαρακτηρίζοντας την νέα του ομάδα την μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Ο νεαρός αμυντικός δείχνει έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πρωταθλητές και να παίξει δίπλα με παίκτες που θαυμάζει όπως ο Ριβάλντο. «θα είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα τον έχω συμπαίκτη για ένα εξάμηνο», ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στο κόσμο των «ερυθρολεύκων»… «Θα δώσω ό,τι μπορώ, το καλύτερο για να πάει η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα», ανέφερε σχετικά
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Πηγαίνω σε μια ομάδα με υψηλές βλέψεις. Σκέφτομαι μόνο την ώρα που θα ενταχθώ στις προπονήσεις και θα προσαρμοστώ το γρηγορότερο δυνατό. Από τη στιγμή που η Ξάνθη έκανε δεκτή την πρόταση του Ολυμπιακού και εγώ ικανοποιήθηκα αναφορικά με το συμβόλαιό μου όλα ήταν απλά. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, με πολλούς τίτλους στην τροπαιοθήκη του και πάνω απ όλα είναι μια πρόκληση για μένα να καθιερωθώ» τόνισε αρχικά ο Βασίλης Τοροσίδης και σε ερώτηση για το πόσο έτοιμος είναι να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων» είπε: «Πόσο έτοιμος είμαι για αυτή τη μεταγραφή θα το κρίνουν άλλοι. Με διάλεξαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και τους ευχαριστώ γι αυτό. Τώρα αν θα παίξω και πόσο θα παίξω θα το κρίνει το προπονητικό τιμ. Εγώ θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του νταμπλ».
Αναφορικά με τη θέση που θέλει να παίζει, η εκτιμά ότι μπορεί να αποδώσει καλύτερα ο νεαρός παίκτης δεν είχε πρόβλημα: «Μπορώ να παίξω και στόπερ και δεξιά και στο κέντρο μ αρέσει να παίζω. Πάνω απ όλα θέλω να παίζω. Οπου κρίνουν οι προπονητές μου ότι πρέπει να παίζω θα είμαι ευχαριστημένος, αρκεί να παίζω».
Για το γεγονός ότι θα είναι συμπαίκτης με μια προσωπικότητα του διαμετρήματος του Ριβάλντο είπε: «Κάποτε τον Ριβάλντο τον έβλεπα και πανηγύριζα κι εγώ! Τον θαύμαζα ανέκαθεν. Είναι παράξενο και περίεργα τα συναισθήματα. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής, άσχετα αν είναι στη δύση της καριέρας του. Ο Ριβάλντο θα είναι πάντα Ριβάλντο και θα είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα τον έχω συμπαίκτη για ένα εξάμηνο».
Το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι απαιτητικοί και φαίνεται πόσο αγαπούν την ομάδα από το γεγονός ότι γεμίζουν τα γήπεδα αλλά και με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Θα δώσω ό,τι μπορώ, το καλύτερο για να πάει η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα»
Η ευχή του για τη νέα χρονιά: «Υγεία σε όλους και να περάσει ο καθένας καλά τις γιορτές με την οικογένειά του. Πάνω απ όλα υγεία».
Λευτέρης Καραγιάννης