Μετά τις δηλώσεις του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για χρησιμοποίηση του Χένρικ Λάρσον στην αρχική ενδεκάδα, ο Σουηδός φορ ξεκαθάρισε, ότι είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα.
Ο 35χρονος επιθετικός που δόθηκε δανεικός από την Χέλσινμποργκ, για λίγους μήνες στην Γιουνάιτεντ, τόνισε ότι πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση: «Ξέρω ότι δεν θα παίζω συνέχεια βασικός αλλά για μένα είναι πρόκληση η συμμετοχή μου με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα το μόνο που σκέφτομαι είναι να προσφέρω ότι καλύτερο στο σύλλογο. Λατρεύω την ατμόσφαιρα της Premier League».
O Λάρσον ξεκίνησε την καριέρα του στην Χόκαμποργκ (Σουηδία) και στην συνέχεια αγωνίστηκε στις Χέλσινμποργκ, Φέγενορντ, Σέλτικ και Μπαρτσελόνα πριν επιστρέψει το καλοκαίρι στην πατρίδα του.
Επιμέλεια: Βαγγέλης Νερατζιάς