Ο Δήμος Ντικούδης ήταν από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Ολίμπια και βοήθησε σημαντικά τους «πράσινους» να σημειώσουν τη δέκατη νίκη τους στη φετινή Ευρωλίγκα. Ο Λαρισαίος φόργουορντ με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της Ευρωλίγκα μίλησε για τον αγώνα με τους πρωταθλητές Σλοβενίας.

«Αυτή η ομάδα διαθέτει πολλούς και καλούς παίκτες στο ρόστερ της. Παίκτες που όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε για να πάρουμε μια νίκη. Αποδείξαμε πως, αν και βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση για να πάρουμε τη νίκη», συμπληρώνοντας πως «εξακολουθούμε να είμαστε αήττητοι και έχουμε ήδη πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση, όμως σε καμία περίπτωση δεν επαναπαυόμαστε. Αντιθέτως, έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας και την ευκαιρία να παίξουμε ακόμη καλύτερα για να εμφανιστούμε πιο δυνατοί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Στα αγωνιστικά, με τον Μάικ Μπατίστ να δίνει κανονικά το «παρών» πραγματοποιήθηκε η προπόνηση των «πράσινων» την Πέμπτη. Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από την περασμένη Παρασκευή από ενοχλήσεις στο πόδι, όμως επέστρεψε με χαλαρούς ρυθμούς στο πρόγραμμα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Μπατίστ έβγαλε το πρώτο μέρος της προπόνησης, όμως στη συνέχεια κρίθηκε από το τεχνικό τιμ προτιμότερο να προφυλαχτεί και να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του. Πάντως, η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Μακεδονικό παραμένει ακόμα αμφίβολη και ίσως προτιμηθεί να μην αγωνιστεί, ώστε να είναι πανέτοιμος για τον αγώνα με τη Ρόμα στην ιταλική πρωτεύουσα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: Τα βλέμματα στο ΣΕΦ για το νεμπούτο Μόρις στον Ολυμπιακό και δυνατή αναμέτρηση στη Θεσσαλία!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»

Ζούρος: «Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, να διορθώσουμε τα κενά»