Με μια πρωϊνή προπόνηση στα Δένδρα ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία της Λάρισας, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Γιώργος Φωτάκης για πρώτη φορά, ενώ μετά από τέσσερις μήνες επιστρέφει σε αγώνα των «βυσσινί» ο Γκούγκα, ενώ το «παρών στη 18αδα θα δώσει και ο Βενετίδης. Οσοι ήταν άρρωστοι τις τελευταίες μέρες, δηλαδή οι Γκίκας, Βενέτης, Χλωρός και Κυπαρίσσης αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Αναλυτικά, οι 18 παίκτες που υπολογίζει ο Γιώργος Δώνηες για το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι οι Κοτσόλης, Κηπουρός, Γκαλίτσιος, Κατσιαρός, Βενετίδης, Νταμπίζας, Φέρστερ, Βάλλας, Διγκόζης, Χατζηλιόντας, Πούτας, Καλαντζής, Αλωνεύτης, Μπασιλά, Κλέιτον, Ζιάγκας, Γκούγκα, Φωτάκης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου